Kvällsfika

Nu har jag ätit upp en halv sats microkladdkaka. Igen. Sköldes ner med Pucko. Samvetet tryder, och nu blir magen stor som en gravid i 8 månaden igen. och jag skojar inte DEN BLIR så stor. som tur var sjunker den lite sen :P
Skjuts av Stefan till skolan imorgon.
Spinning imorgon
Klippa Alexandra imorgon.

Sov gott people

jag älskar dig, bara dig, Simon

Suuuuunday

Ville bara säga att nu är det två veckor kvar tills vi åker till

                        

Galosch

Hej hopp!!

Nu sitter jag här igen.
Med huvudvärk
och en fiskgratäng i ugnen.
Får se vad dagen i ära bjuder på. Helst av allt skulle jag bara vilja beställa hem mat, ligga och titta på film mm ute i Torstuna. Min pojke skulle jag vilja ha med mig. Men han kanske ska på inflyttningsfest. Annars blir det jag och vovven och det kan ju bli mysigt det med :)
Igår var jag på joar med några flickor och pojkar :) Jag hade riktigt roligt :) Träffade gamla fj100 kompisar och dansade hejvilt :)


Idag har jag klippt 3 stycken och stylat 1. Lite pengar :):)
Igår Hade jag 5 kunder på Form. Två karlar, som för övrigt visste precis vilka Silén va ;) En kille som skulle skalas och en tjej med lååångt hår. Fick även göra huvudmassage på en kille ;P de tar 240kr när jag klipper någon på salongen. Känns jääävligt surt att jag inte får ett öre !! :O :( men men det är ju träning...

Foooorm

Första dagen på FORMstylisterna. Praktik med andra ord. Hoppas det inte blir en sån där långtråkig dag med massa trötthet. Kom och hälsa på !! :D
Eftersom jag är ledig på tisdagar tänkte jag fråga mina lärare om jag kan ha prakiken på tisdagar istället för fredagar. Fatta najs, ledig fre, lör, sön :D:D

Men men nu ska jag göra mig iordning och tänka ut vad som händer i kväll.. Blir de nån kräftskiva eller hur va de ?

Cutting maj händ

Hej !

Idag är det 18 dagar kvar tills vi åker till Bulgarien !! Hoppas, hoppas Ronja och Emilie kommer med. (:
Nu har jag inte ätit godis sen, hmmm , måndag tror jag. Det är väldigt bra för att vara mig. Hemskt. Försöker iaf. Men är sååå sugen att springa ner till enögla och köpa mig en liten gottispåse :P
Imorgon är det praktik och jag tar bilen in :)
Plånboken saknas fortfarande :(:(:( Mina leggins lika så xD blä för det..
På lördag ska de flesta till Nizze och John på inflyttnings fest men inte jag för jag måste vara hund vakt.. Hade inte sån lust att åka heller men..
Blandad text det där xD

Idag klippte och färgade jag en tjej som heter Nicole. Hon va så söt ! Men iaf hade hon fint hår som skule bli mörkare. Det första jag gjorde var att klippa mig i handen x( Det rann blod som fan >< fick plåster av Kattis (:
Nicole blev jätte nöjd så då blir jag nöjd :)
Igår klippte jag Natascha. I helgen blir det Alexandra ;)

Day off

Idag har jag shoppat i västerås med Gabbi och Angelica.
Jag hittade:
Kjol   NewYorker
Bh  NewYorker
Tubtop  NewYorker
Bolero   NewYorker
PiratJeans  NewYorker
Sjal  NewYorker
Klänning  Gina Tricot
Leggins  Gina Tricot
Skjorta  H&M
Två Kuddar  Ikea
Gardiner  Ikea 

Blev mkt från NewYorker men det va snygga billiga grejer iaf :) 1000 spänn gick åt :P Endast ;)

Nu är Lina och Natascha hos mig och tittar på film :) Har klippt Tascha oxå. Imorgon blir det två lektioner sen träna sen Simon :):)

Slarver

I lördags var det Joar som gällde :) Helt apropå så de va skoj :) Fördrink på o´learys med Stefan sen kom festen och det bar av till Joar.  Vi badade till och med i poolen bakom baren ! xD ( Var nog den som gjorde så jag och simon tillbringade en tid på toaletten av hemma sen :/  )

Jag mådde hur bra som helst på söndagen så jag földe med mamma och Maire till Ikea. Köpte två kuddar, krokar och två blommor :)

Skola idag. - Nej enda långa dagen på veckan. :/  Vi pratade om projektarbetet, hade lite engelska och färgade varandras hår :D Helt okej dag (:

Min plånbok och mina leggins och ett örhänge försvann för mig i lördags på krogen !!! :'( Jag hittade örhänget dagen efter när jag va där och letade men resten är borta :( Nytt körkort kostar..... Bankkortet är spärrat.....

                                                 

Bred Pitt

hej hopp!!!

Nu ,NU vill jag att nån säger att det finns nåt (kul) att göra så jag kan åka in till stan !

ojoj ;) akta er tjejer :P

Red baby

Nu sitter jag hemma i Torstuna.

Igår blev de en liten visit på joar. Trevligt vare men humöret svek och jag började må dåligt så cyklade hem.. Blä för det.
Men fan va Stefan och Alexandra är söta ! :D <3

Snart ska vi käka sen ska jag klippa Carolina och hennes mamma Kay. (Mina gamla grannar) Sen oxå färga Carolina.

Mina framtidsplaner ser ut så här för tillfället: Ta gesällen, bli färdig frisör. Söka högskola - lärarutbildningen. Antingen efter jag jobbat ett år eller på en gång. Fast jag lär ju inte komma in på en gång . :/
Var finns det lärarutbildningar tro ?

Linné

Sista året mina vänner SISTA året i skolan ! Gymnasiet iaf..

Jag har fått en grymt schema som säger att jag är ledig på tisdagar!! Två lektioner på onsdagar, Ett kundpass på torsdags eftermiddagarna (Sovmorgon!!) och Praktik på salong i enköping fredagar :):) Älskar't !

Igår kollade vi igenom scheman och så. Idag planarade vi morgondagens Kick off och i morgon blir det då Kick off. Soft vecka. Nästa vecka drar allvaret igång antar jag. jag är nervös inför projektarbetet eller företaget. Har ingen aning om vad jag vill göra.. aja

Igår klippte och slingade jag malin, Syrrans kompis. Gick bra. Idag ska jag klippa Kay och Lina sen oxå färga Linas mörka hår rött.. ! Utmaningar är bra ;)

......

12:09 går min buss till skolan. :/
Nu börjas det igen .....


Summer's out

Just nu sitter jag och äter ur en cheeseballz påse och tittar på Sex and the city. Funderar starkt på att ta fram det sista av min chokladglass som ligger i frysen. Det är sista dagen på sommarlovet. Nu ska jag svulla. Imorgon börjar det "riktiga" livet igen. Träning, regelbundna måltider, skola och regelbunden sömn. Ska bli skönt att komma ihgång igen. De sista 5 dagarnahar jag BARA legat och degat.

Skolan medförsig väldigt blandade meningar. Folket, Lektionerna, Kurserna, Lärarna, Festerna och Utbildningen. Vissa positiva vissa negetiva. Vet inte ens om jag vill bli frisör längre. Blä.

Bulgarien !!


What's up?

Hej

Nu är det Tisdag. de flesta börjar i skolan medan jag ska snart åka till Västerås och köpa lite frisörgrejer med mamma.  Ska inhandla lite färg och blekning.
Sen ska jag söka jobb i all ära.

Imorgon börjar då slitet igen. Linnéskolan - 13:00. Ett år kvar. Sen är det färdigt. Jag är färdig frisör (:
Jag kommer ha två "vanliga kurser" Svenska och Engelska. Sen är det bara frisörkurser som gäller :) Längar till långhårsuppstänings kursen (: Vissa saker längtar jag inte till.

Mindre än en måndad kvar till vi åker till Bulgarien ! :D

I will be right here waiting for you

Just nu är jag hos Simon. Han damsuger jag kollar bilder från People :)
I morgon är det sista dagen på sommarlovet. Då ska jag söka jobb har jag bestämt mig för.
Hoppas jag får något..
Ikväll ska jag med Frida på Mary Kay hudvårdsparty. har varit på det förut men kan hänga med ändå.

Nu vill jag kramas !! Kan man slita karln från datan tro ? ;P

People !

Ikväll bär det av till People ! Vad jag vet så är det jag och Frida men tror det va nån mer oxå :P Då ska jag ha mitt nya linne som jag köpte i Valbo (:

Igår beställde halva ligan sina resor till Bulgarien och om ca en halvtimmebeställer Simon åt han och mig :):) fan va kul det ska bli ! 8 kompisar som drar iväg mitt i skolan och bara festar loss och har det as bra !! förhoppningsvis. :P

Jag fick inget mer jobb på Willys.. Ledsen :'( jag vill ha jobb under skolan..

Aja nu ska jag försöka bli taggad  ;D

Natascha's

Just nu sitter jag hos Natascha då jag åkte förbi och såg en Ambulans svänga in där ;O Så jag blev orolig och gick in ;P
Innan hade jag varit och hälsat på farmor min :;):)

Inget internet hemma, Det suger.
Idag har jag hjälp syrran Marie att städa ur deras gamla lkägenhet. Det tog 5 Tmmar !! :O Jobbigt, sista lasset kunde jag knappt komma upp för trappan ;P Sen blev det en stor sallad ! ;D

Men nu ska jag väl köra hem och umgås med familjen :P

The quiet place

Sitter hos Simon vid Sagas dator och väntar på att hans Anime ska ta slut -_-
Vilket det är nu :P nehe han skulle titta på ett till x(

Jag mår illa efter varje gång jag äter nästan :/  Jag vet inte varför men så är det. Nu är jag nog lite hungrig tror jag.
På måndag går mitt gymkort ut. På tisdag börjar skolan. Så då måste jag komma igång med träningen igen. Men jag har svårt att bestämma mig om jag ska fotrsätta på A3 eller om jag ska byta till Nautilus (stavning..) Får se. Troligen A3 för dom har pass att gå på.

Nu börjar jag bli bajstrött så kanske kan laga nån mat i väntan eller så?

Gävle stad

God morgon

Jag tänkte berätta lite om helgen.
Jag Alexandra John och Jocke åkte då till gävle och cityfesten. Grabbarna bodde i Jockes syrras lägenhet och vi i Alexandras mammas kompis grannes lägenhet xD Där som det förövrigt stormade in ett gäng turkar som skrek efer deras 16 cider som tydligen inte fanns kvar. Dom skrämde livet ur Alexandra. Sen skrämde katten livet ur henne igen. fast det kan jag förstå, den va enorm och ful.

På kvällen iaf tog vi bussen till grabbsen och partade lite. Det va skojigt :):) Jag Allie och John gick bla in på en krog, Cheers, som tydligen va ett pensionärsställe men va fan vi fick våra sex on the beach och blev utslängda pga John så vi va nöjda x) Räddade John från en hög med brudar oxå. Ingen orsak ! xD
Vi drog hem ganska tidigt och provade massa knäppa kläder som tjejens lägenhet bjöd på xD

Dagen där på blev det lite smått och gott oxå :) Vi började med att leta oss in till stan och killarna för att käka och det gjorde vi. Kom väl fram efter en timme typ. Vi är sämst på att hitta -_- En gång åkte vi vilse 4 mil och kom hem 2 timmar efter vi åkt typ. (Det va typ bara 2-3 km mellan oss)
Iaf på kvällen sen partade vi lite med grabbarna och nå brudar igen men ångrade oss ganska fort att vi drack smörjan. x( Mådde riktigt dåligt efter karusellen, men den va fan rolig :D Vi träffade på födelsedagsbarnet Malin oxå ! ;D Vi köpte oss ett par hattar, fick massa kommentarer, köpte mat varav servitören tog kort på oss xD Sen åkte vi hem.

Sista dagen plockade vi ihop våra grejer och åkte vill valbo för en liten shopping tur sen åkte vi hem. Alla fick försöka hålla mig vaken vilket är ganska viktigt efter som det va jag som satt vid ratten :P men det var ganska roande att höra pojkarna babbla massa strunt och garva som fan xD

Helt klart godkänd tripp :) Jag hade mycket kul, det borde göras om :)

                                                 

Hit the road

Va trött jag är.  Blev väckt av John mitt i min powernap.

Snart ska vi åka iväg med bilen lite sen grilla (:
Ludde sov med mig i natt ;D <3

Förövrigt när vi kom hit stod det bara 1 cykel i förtältet när det ska stå två så nån tyckte att den ville gå in och ta en :P

Imorgon.
Jag åker tåg hem. Sen åker jag Alexandra John och Simon till Gävle på Cityfesten :D Jag och Allie sover hos nån hon kände och de andra hos JB. Förhoppningsvis kan vi vara med Malin och dem på lördagen sen. Det skulle vara skoj. Hoppas det går ;P Läser du Malin ? ;) Jag tror det kommer bli en rolig helg iaf.


Fricks konditori

Nu har jag hunnit med en två timmars lång promenad, ätit köttbullar med mos och kaktårta. Allttid samma, pistagetårta från Fricks.

Jag funderar på att ta med mor och far till rodelbanan sen och åka men vi får se.
Nu snart ska jag lägga min och läsa tidning och förmodlien sova lite, sen ska jag ner på samället och kika lite.
Fortfarande i Rättvik alltså. Mulet och lite regnigt, Perfekt -_-

Hej

                                                            

Oceanview

Sitter nu i förtältet till husvagnen i Rättvik.
Nej jag körde inte hit, jag sov hit.

Just nu mår jag illa. Äter inge bra tror jag. Nu på kvällen blev det iaf två pizzaslize och lite choklad. Magen blev sur av det.
Imorgon väntar långa promenader. Det är min mor och fars sysselsättning här uppe så det är väl bara att hänka på. Inte för att jag har så mkt emot det men..

Helt otroligt att jag fick min gamla laptop att funka tillsammans med mitt mobila bredband ! weei ;D går inte fort men snabbare än datan hemma som strejkar iaf ;/

Jag visste inte alls vad jag skulle göra idag. Det enda jag tänkte va att jag ville till Simon men dit visste jag att jag inte kunna gå så därför hängde jag med päronen hit. Brist på annat och komma bort lite.

Köpte förövrigt en kjol för 74,50kr idag:) lite knasig men jag gilla'rn(:

Nu ska jag ringa Simon.

Runnin' up that hill

Nu åker jag med mamma och pappa till Rättvik. Lugn och ro och od för mig själv och med föräldrarna, (vilket kan vara trevligt ibland :)) Kommer hem på fredag sen på lördag drar jag och Alexandra till gävle och så :)
Jag hämtade ut mitt körkort idag !!! Stolt som fan :) Sen va pappa in på körskolan och betalade det sista och då sa Fardin där att det va ovanligt nu för tiden att man klarar sig under 20 lektioner så de sa att jag va riktigt duktig :):) *Mallgroda*


Träffade Simon en snabbis idag. <3 Jag vill ha hans kind emot min, de är de bästa jag vet. Han är min drömkille <3



Alexandra stälde upp för mig när jag hade det jobbigt, Mitt i natten kom hon och torkade tårar trots att väckarklockan stod tidigt. Vilken vän <3

Lines of roses

Nej, jag har faktiskt inget bättre för mig än att skriva blogg.

Pappa undrade om jag ville följa med på Esk matchen men jag tror att jag bara följer med till stan och stannar i lägenheten. Så får vi se va veckan bjuder på i staden :)
Jag vill vara med Simon :(

Tröjan som jag sydde om blev ganska cool men ska inhandla et sidenband så kanske den komemr gå att använda ;P

På lördag drar förhoppningsvis jag och Alexandra ut på vägarna och stannar till nånstans ;P
 Hoppas hoppas hoppas det kommer gå !! jag vill !!

Jus nu är jag i perioden "jag-gör-vad-som-helst-för-minsta-lilla-godis"  och de är blä. Går inte att låta bli det goda :(
Då blir jag blä x(

Nu ska jag packa väskan och dra till stan


                     

Is there someting on the other side ?

Nu har jag vari och tittat på Gabbi och Teddys hus :) Det kommer nog bli bra :) Skön tatt dom bor nära :D:D Husvakt kommer man bli oxå ;)

Idag lånade jag grannens bil och åkte och och blodprov. Sänkan var nere på 14 nu istället för 59 så det va bra :)
Senare idag eller veckan har jag ingen aning vad jag ska göra. Sugen på att åka till köping så kanske det :)

Igår köpte jag en XXL t.skirt som jag ska sy som lite idag, får se hur den slutar som :P Köpte även ett chockrosa nagellack :P

Nu ska jag göra blodpudding :):):P

                                                          

Do you remember that ?

Okej.

Jag vill vara ung. Livlig och leva livet.
 Okej jag är ung. Men resten. Jag vill komma på en kväll att jag kanske vill åka till Örebro, ja men då gör jag det. Eller bara åka bort till nån billigt hotell eller vandrarhem och sova nån natt i en annan stad bara för att liksom. Uppleva andra grejer. Bara inga nån och säga att nu drar vi dit.
Hälsa på gamla kompisar och släkingar.
Bara se saker och leva.
Sen vill man ju inte göra allt själv.
Så bli nu inte förvånad om jag kommer och knackar på och frågar om du ska med ;)
Helt ärligt:
Fram till 8an gjorde jag absolut ingenting. - Gick i skolan, va med en kompis, tittade på tv och sov. Oftast skola, hem sova och glo på tv till man skulle sova igen.
Sen hittade jag pojkvän och då träffade jag ju lite andra människor men gjorde fortfarande ingenting.  inge fest eller resor eller nåt sånt alls. Inte heller alss min "typ" av människor direkt
Sen träffade jag en annan, dock inga nya männsikor där. och där hände det nästan ännu mindre. nyår, valborg och nån enstaka parmiddag kanske. lame.
Sen kom singel tiden eller månaden :P Hade fullt upp hela tiden med saker jag gjorde ! Vet att jag trivdes som fan då.
Men ändå kan jag inte tänka mig nu at det skulle vara bättre att vara själv.
Sen träffade jag Simon. Och därmed massa nya människor som är lite mer i "min smak" _P Tufft som faan i början att "passa in". Hatade det verkligen ibörjan om jag ska vara ärlig. Det va hemskt. Men nu är de hur bra som helst.

Men jag vill fortfarande uppleva världen! Eller huvudsakligen skapa minnen ! Stora minnen!
Så nu tänker jag försöka göra det. Varesäg jag åker till Fjärdhundra eller Thailand :P


I'm freezing can you warm me please?

Jag har köpt en frys !!!
ÄNTLIGEN!!
Nu ska jag handla ;D;:D:D

Igår va vi på pyjamas party eller mys kväll eller så. Mysigt men jag va så jäkla trö och på fel humör så simon och jag åkte hem ganska tidigt. Sjöng satan i bilen hem gjodre vi :P 

Idag badade vi badkar (:
Sen åkte jag och pappa till Stockholm och köpte frysen och körde den till mig sen :)

Nu ska jag äta fil sen godis ::)

(blä)

ps. Såg Sanna Nielsen på maxi :P

Pyjamas party !

Weei :)

RSS 2.0