Rock Star

gårdags kvällen slutade med att jag hade ätit allldeles för mycket och mådde illa :P Vi kollade på Let's Dance och Rock Star. Såg aldrig vem som åkte ur danstävlingen ?
Filmen har jag sett massor av gånger men den är fortfarande riktigt bra !! Älskar låtarna också, laddar hem nu ;)

Nyss gick vi ut på promenad men vände fort, var riktigt kallt ute, -17 såg vi sen..
Men tänkte ge med ut snart igen och fota lite. Har inte använt min kamera så mycket de sista månaderna..


Fredag

I kväll har jag och William lagat lasagne á la Carolinas recept :P Krafla.blogg.se
Vi tog bort vissa grejer men blev gott :) Väldigt ostigt.
Efter maten tog jag ett bad och gjorde hårinpackning. Nu har jag proppat i mig massa gurka, morötter, chips och godis. men dipp. Blääääääää

Lång promenad imorgon innan frukost !!!!!!! Sen har jag hört att det är garaget som gäller :P
På eftermiddagen ska vi till Enköping, mat hos mor och far.


Sallad

Nu äntligen har jag fått tid att slänga i mig salladen jag gick och köpte på förmiddagen :P Satan så gott det är ! räcker minst en lunch till, får så mycket! Det är Cornetto jag pratar om ;)

Snart ska jag upp och skölja ur slingorna på kunden sen har jag 3 klippningar kvar sen slutar jag :) så grymt skönt att få komma hem och kramas :)

Ny dag

Vaknade hos Elena i morse. Skönt att jag kunde sova där efter mötet igår. Annars hade det bara varit attt åka hem och sova sen åka hit igen typ. Sånt väder också !!!

Håller på att fixa lite musik till saolngen, vad är bra salongmusik ???
Nu väntar en full jobbar dag !!!

Felsms, så klockrent :P

Till: En kompis pappa
Sms: Hej! Kommer du till mig och bastar ikväll eller? Jag är ensam hemma. Puss
Svar: Tack för inbjudan. En annan gång.

Förklaring: Sms:et var egentligen till min kompis men skickades istället till hennes pappa. Blev lite smått pinsamt efter...



Till: Chefen Lejla
Sms:  Skulle aldrig banga att spruta ner pattarna på Lejla. Jag tror hon skulle gilla det också :P
Svar: Ett till sånt här meddelande och jag gör en anmälan. Bara så att du vet

Förklaring: Min chef gillade tydligen inte att bli sprutad på pattarna. Synd att hon fick reda på att jag inte skulle banga på det. Det var meningen att en arbetskamrat skulle få messet


Felsms.com

Sienna Miller

Hon är så snygg! , Gillar frisyren också!


"It's complicated"

Igår var jag ledig och den dagen spenderade jag med Gabbi.  Först gick vi ner på stan och käkade lunch på Tant Grädelin med min mamma. Alla tog varsin toast, jätte gott var det, till och med fast det var oliver på ;)
Sen gick vi runt på stan, är aldrig på stan i Enköping längre känns det som. Handlade inget..
Sen sjutsade Gabbi hem mig och jag bokade biobiljetter för kvällen :)

William mötte upp mig i Västerås och vi gick och såg "It's complicated". Den handlar om en frånskild kvinna sen 10 år tillbaka. Tredje barnet har nu flyttat hemmifrån. På sonens examen börjar hon fuffla med exmaken igen.. En riktig tant film (jag som valde) men jag tyckte den var hur kul som helst! Helt klart värd att se. William tyckte nog inte detsamma..
Han fick välja mat ställe sen och det blev thai :) Åt på en kvart sen åkte vi hem tror jag :P Hungrig som fan !


Ledig

Nu väntar jag på att Gabriella ska ringa och säga att hon är på väg... Vi ska ut och gå och bara umgås tror jag :) Innan borde jag gå ner till tandläkaren och kolla mina käkar. Dom har knakat sen tandställningen... Wille blir irriterad när vi äter :P

Igår hade jag helt fullt på jobbet vilket är super bra :) Samma onsdag trorsdag om jag inte minns fel.

Sommar skulle inte vara fel nu.. Bara gå ut i kjol och t-skirt. 11 April blir det en vecka sommar ialla fall :) 


Frisör

Snart har jag jobbat på 1 strå vassare i ett halv år. (Känns som 7 år)
Börjar redan tänka lite, är det det här jag kommer göra i typ 45 år till? 5 dagar i veckan, samma sak? Visserligen är väl det här jobbet väldigt varierande om man jämför med andra men ändå. Jag skulle vilja göra nya saker varja vecka :P Men så går inte vuxenlivet till börjar jag väl lära mig. Glad att jag har ett jobb i alla fall, ett eget företag till och med. Men plugga på sidan om kommer jag nog göra om ett tag. Engelska, matte och spanska är vad jag vill göra nu ialla fall.

Idag både öppnar och stänger jag så är väl hemma till 7 i kväll. Måste nog åka och handla då. Kylskåpet är helt tomr förutom kryddor och ketchup typ , det kommer man ju inte långt med. Vill inte åka hem !

Möbeloutlet och Åsby

Nu har jag och Maje varit i Hallstahammar.
Först åkte vi till Möbeloutlet. Fanns mycket fina tavlor och en fin sänggavel som jag ska visa för William sen :) Jag köpte tre ljuskoppar eller vad man ska kalla det. Beiga, 10kr styck.
Sen åkte vi till Åsby utanför Hallsta. Det är en stor inrednings/växt butik. Fanns hur mycke fint som hellst! Om man bara kunde få frikort på alla saker där en dag.... Då skulle allt bli nytt hemma ! Men men Jag kom därifrån med ett sten fat som mina ljuskoppar nu står på. Inte så spejsat men..
Maje hittade lite hon med, hon bjöd mig på mat inne i Åsby affären. Jag åt en foccacia med Fetaosyt och oliver. Jätte gott.

Nu ska vi gå in till Karlssons och äta korv !

Slö lördag

Igår var vi hos Jocke till typ halv 1, då traskade vi hem. Hos jocke var Ronny, Nella, Jimmy, Rasmus, Madde och tre tjejer till. Hel del gamla fjärdhundra människor med andra ord :P Det var trevligt, synd bara att jag skulle upp och jobba halv 10 och då måste jag åka halv 9.

Imorse när jag kom till jobbet så hade min första färgning ringt återbud... Så hade två timmars "rast". blä.
Till sist kom halv 12 färgningen ialla fall och sen fick jag även 3 klippningar. Nu ligger jag i sängen och försökte sova lite men går inge vidare:P

I kväll ska vi äta Pizza !! Sen kommer Niklas och Erik hit och vid 10 åker vi till Västerås. Kl 11 har vi bowlingbana bokad. Inte alls sugen på att göra så mycket överhuvudtaget i kväll men men. Jag kör!

träna, duscha nu..

kväll

Så fort Lars och wille åkte iväg och tittade på nån bil tog jag fram hantlarna!
Helt slut i armarna är jag nu. Och magen.. Rutor till utlandsresan i april mån tro? Nej ärligt det vill jag väl inte ha direkt kanske :P
11 April åker jag mamma Marie och Tim till Teneriffa ! Vi har bokat en lägenhet där som vi ska bo i i en vecka, ska bli skönt!
Bli 7 gången på canarie öarna tror jag. 2:A gången till teneriffa, 4 gånger förut till gran cararia och en till fuertuventura. Men bara det är sol är det ju nice :)

Nån bra hemsida som det finss fina bikinis på kanske ?

Blev inget Hallstahammar i dag. Men på söndag ska jag ta med Maje dit och kika lite :)

Hallsta

Wille har åkt i väg till staden och jag har precis ätit upp resterna av maten från igår.
Nu ska jag forstätta försöka få photoshop på min dator :P (går inte bra, jag är duktig)
Efter det hade jag tänkt att åka till Hallstahammar faktiskt och kika på deras möbel outlet. Har varit där en gång tidigare med William. Roligt att gå i såna affärer ! Tror det är samma ägare som till Nisses så det är väl lite liknande saker fast billigare bara.

Blir en ledig dag idag. SKA träna senare .. och kanske få ut Wille på promenad.

p3

Just nu lagar jag köttfärssås till P3. Knasig radiokanal ja..
Spagetti blir det till om nån undrar :P
William håller på att fixa någonting med banken så får se när han kommer in så vi kan äta !

Lugn dag på jobbet idag. Enn karl som hade rött (rött) lockigt hår som jag fick klippa kort medans han berättade om gamla kompisars bilar och sin dotters  dop :P

Tisdag

Min lilla systerson sov nästan två timmar under den tid jag var där idag men ett tag fick vi busa i alla fall. Då fick jag ju prata med Marie och Jimmy :)

Idag har jag också träffat Marcus som gått i min klass i grundskolan. Vad han hade förändras ! Får se om han tar över min lägenghet ett tag kanske..

Sen åkte jag hem och hämtade min bror och farmor. Jonas skulle på teorikurs och farmor bjöd jag ut på middag:) Så trevligt så :)

Nu ska jag göra rent mina naglar! :P

Bilder från Romme med mobilen..


William och Niklas i backen !



Jag och William i bilen på väg hem, lagom slitna..


Morgon stund....

Vaknade halv 8 av sms men gick precis upp:)

Idag ska jag försöka installera min skrivare som jag fick i julklapp. Ska nog inte vara så svårt. Sen skriva veckans pappersarbete.
I kväll ska jag bjuda ut farmor på mat. Var tar man en gammal dam på middag tro ?

Jag köpte en sen julklapp till mig själv också! En gitarr! och en "100 lätta låtar" bok :P Första dagarna satt både jag och William i säkert 4-5 timmar med den där och nötte. Jag mest på sweet home alabama och when the children cry och William på turistens klagan. Jag kan än så länge bara lite på början men man måste ju träna !! Roligt är det :)

Min egna säng!

Var ungefär en veckan sen jag sov i min egna säng. Min stora säng med massa täcken och kuddar !!! Ingen Wille som ligger och puttar på mig:P Nej men självklart är det bättre att sova med Wille men sängen är lite för liten för att sova jätte bra i.

Imorgon är jag ledig och vet inte vad jag ska göra ! Hälsa på alla jag inte träffar annars antar jag :P

God natt alla och sov gott

Snart hem !

Ett helt blankt blad idag slutade med 5 klippningar. det är bra för att vara januari  !!
Ont i nacken har jag. Tänkte ringa och boka massage snart :)


Fixat en till modell för gesällen! En som blivit stammis hos mig som tycker det är "såå trevligt" att klippas av mig haha xD  Bra bra bara några kvar !

Nu ska jag städa ochg åka hem och kolla om sköldpaddan lever.

Jobbet

Jag tänkte börja skriva lite här igen. Roligt att skriva !

Igår var jag William, Harry och Niklas (Willes bror och Willes kompis) i Romme! Jag började med att åka snowboard faktiskt och slutade med miniskidor. Gick bättre än förväntat :P Åka sittlift är ju nästan roligast. Vi 4 som sitter och sjunger fula låtar och bråkar om låttexter. Mest killarna men ändå.
På kvällen badade vi med badbomb :D sen bakade jag kladdkaka som vi delade på, en halv kladdkaka i magen är inte dåligt. Reseptet foinns numera i huvudet efter de antal gånger jag bakat det :P

2ägg
2dl socker
1 1/4dl mjöl
100g smält smör
4-5msk kakao
2tsk vanlijsocker

In i ugnen i ca 10 minuter i 175grader :)


Nu sitter jag på jobbet och väntar på kunder haha ! Får se om det blir stängning eller tidig eftermiddag.


RSS 2.0