mamma mia

Den har jag tittat på idag för 6:e gången :)

Permanentade även farmor, vilket gick bra. När jag skjutsade hem henne fick jag ärva 6 grogglas och 8 snaps glas av henne :) Fina :)

Nu "städar jag" . har börjat men har ont i ryggen :( ska hoppa in i duschen och sätta på lite inpackning sen röja undan lite. 
Jag klippte och färgade Lina idag, hon blev rööööd. Mitt golv lika så :(
Sen klippte jag Leas kompis Maria :)

Imorgon är det skola som gäller sen ska jag hem och träna lite och kl 20:50 ska jag ta tåget med Anna till Köping :) Anna ska visserligen vidare till Örebro men ändå :)

Detta drack jag nyss :) <3

Glasen jag fick av farmor.

Take it easy

Mina tre klipppningar idag blev inställda. En var på akuten, en hade inte tid och en hade ingen skjuts. Men tar det imorgon och på onsdag istället !

Nu är jag hemma och mamma och pappa. Jonas är i min lägenhet.  Snart ska jag tvätta sen bara ligga på soffan med mor och far. 
Imorgon ska jag permanenta farmor och ta en promenad. Dom där sit upsen ska jag oxå hinna med ;P 

Nu har jag lite bättre koll på det där med gesällprovet. Nu behöver jag modeller !!! William ska jag prova på i helgen om han passar ;P Men behöver många fler än så.. säg till om du vill!
2000 kr kommer det kosta om jag får göra det genom Maggans salong :) Plus kostnader till färger, permanentgrejer osv. ALLA PRODUKTER HELT ENKELT. Hmm, vill jobba extra och få pengar ! Mycket fester väntar de kommande månaderna och därmed lite nya kläder och studentklänning..

Idag pratade vi om studentskivan i klassen. (Aaaahhh) 26 tjejer och en kille som ska bestämma vad det ska vara för tema, klädsel, mat, hur vi ska fixa "klassens ....." osv.. Det blir livat villl jag lova.
Jag håller mig längst bak i klassrummet och är tyst som en mus och väntar på att de bestämt klart allt ;P
Kommer nog bli kanon bra ;)


Det pirrar i magen på mig när jag tänker på studenten !

Morning....

Nu är det måndagmorgon. Hela veckan är ändå redan fullspäckad. Typ.
Idag ska jag till skolan coh efter det ska jag klippa Maria, Jimmy och Daniel. Sen försöka komma hem till min familj som jag inte träffat på en vecka (Som jag inte träffar mer än en kväll i veckan numera). På tisdag morgon ska jag permanenta farmor :) Sen tvätta..

Jag ska oxå försöka göra 100 sit ups på jonas träningsbänk den här veckan med. Förra veckan satt träningvärken i i typ 5 dagar xD men om man gör det varje vecka kanske det släpper ;)

På onsdag ska jag joina Anna Z på tåget när hon ska till Örebro. Jag kliver dock av i Köping. Så på Torsdag och Fredag ska jag praktisera och tillochmed ta lite kunder nu :) I fredags klippte jag Lars där :P
Så min kusin Ulrika och mammas kompis Ulla ska komma och få sig en klippning :) Margareta har bokat en klippning till mig på fredag, en liten flicka som ska komma till mig :)

Under helgen sen vet jag inte vad som händer. Men ska nog vara med William iallafall.

Nu har jag precis ätit upp filen med dom nya "kellogs allbrain med mörk choklad " gott gott :D
hejhej!


Where does the rainbow end?

Nu sitter jag i Williams fotölj och tttar på när han spelar tv-spel.
Idag ska jag hem härifrånoch kanske klippa Jimmy och Daniel om jag hinner med.

Igår var det meningen att jag och Lea skulle åka till Stockholm på "tjejmiddag" hos Matrin. Men när vi kommer fram och möter Martin säger han att det är inställt och att han ska på krogen istället. (Kunde ha ringt?!) Vi blev urtaggade som fan med våra ruffshår och myskläder typ så vi bestämde oss för att åka hem igen.... Jag satt kvar yttligare två stationer efter enköping och kom till William.

Fredagen tänker jag inte ens nämna, den började jätte bra och slutade illa.


Ont i magen :(


Cause you're hot and you're cold..

Den här dagen har varit skit. Men jag har fått mycket gjort.
Av nedstående lista har jag gjort färdigt allt. Eller talet ska jag skriva lite små punkter imorgon.
Vad det gäller affärsplanen har jag inte ändrat nåt på den. Jag har fått påståendet att jag skrivit om nån annans punkter och att det inte är bra. Så jag tog hem och visade både mamma och pappa och de tyckte jag hade fått med precis det jag skulle. Försöker nu få tag på min farbror, som är egen företagare, så han ska läsa igenom det och visa mig vad som är fel (?) men han svarar inte.

Efter den här dagen är jag inte glad så det har väl mamma och pappa fått tagit emot.



Imorgon ska jag (vid bra väder) ut på promenad innan jag åker till skolan. Eller åka in till Nifo och prata med min farbror så om jag inte får tag i honom i kväll. Möte imorgon med företaget, vet inte när än men det visar sig. Efter svenskan sen ska jag åka direkt till västerås och sen ta tåget därifrån till Köping. Längtar verkligen efter en kram från William :) Snart så <3

Har så stor lust att smälla imig massa mackor eller något men ska försöka att inte :P Snart tänker jag sova.

Ingenting är omöjligt...

Jag tittade på idrottsgalan igår och slutade med att både jag och mamma nästan grät när Christoffer Lindhe tog emot pris.
Bara 19 år.
Bara en arm, inga ben. Påkörd av tåget för bara 2 år sen och är redan på elitnivå i simning.
Där kan man snacka om viljestark!  Att ens vilja börja träna igen när man mist två ben och en arm. Speciellt när man simmar. 
Han är grym i alla fall, det minsta man kan säga.....



http://www.christofferlindhe.se/

Idag ska jag plugga....

.....

Arbete: Medeltiden gärfört med Nutid.
Läxa: Förklara fyra engelska ord på engelska
Arbete: Bokrecension/analys av Fröken Julie
Arbete: Skriva ett 5 minuters tal om Matt LeBlanc
Affärsplan: Skriva klart min del av affärsplanen.

You must jump !

Nu har vi fåt liite klarhet hur det blir med skolan. Till och börja med ska vi praktisera två dagar i veckan i stället för en då vissa lektioner utgår.. och de flesta har 6 timmars lektion på torsdagar, alla förutom jag och Madde. Så vi får endast 3 timmars praktik på torsdagar och 8 timmars på fredagar. Detta är tills våra lokaler går att vistas i. Vilket jag hoppas att de fixar snart. Börjar få panik inför gesällen, tror inte jag är ensam om det..

Från i onsdags till igår har jag varit hos William. Vi har varit till Ludvika två gånger. Första för att provköra hans bil och andra för att hämta den :P Sen har jag ju varit på min praktik. Tycker verkligen om att vara där :)
Vad har vi mer gjort ? Varit hos Lars. Trodde vi skulle umgås med honom och Lea men han behövde tydligen skruva bil så det var vad killarna gjortde medans vi kollade på "Rena rama Rolf" och "Superbad". Sistnämna var otoligt pinsam tycker jag xD Men rolig var den :)

Dagen efter kollade vi på den nog sämsta filmen jag sett. "Blairwitch project". Tre ungdomar som springer runt i skogen med kameror. De tältar och hör röster och det ända man ser är typ gräs och en tjej som snorar. Sen slutade den tvärt och då säger man Äntligen.

Alltid lika tråkigt att åka hem.. Men då har jag iaf Lea med mig på tåget :) Åker väl troligtvis till kolsva igen på onsdag eftersom det är praktik torsdag fredag.. Men får se om jag är hos Maje då, känns som jag kanske är lite väl mkt hos William ;P
Nu ska jag fortsätta städa lite granna sen kommer pappa och då ska jag hem och tvätta :)

Reeees flicka reeees medan du är ung !

I väntan på att William ska sälja sin cross sitter jag här och håller mig underrättad om enköping. Eller nåt.
Jag har iaf beställt ett nytt A till mitt armband då det ramlat bort. Sen halsbandet som Margareta ska ha oxå :)
Igår pluggade jag, började på två arbeten som jag ska försöka avsuta innan nästa vecka.......

Igår kunde jag verkligen inte somna, typ benhinneinflammation efter alldeles för långa promenader i alldeles fel skor.. bara kryper i benen när man slappnar av :(
Men idag har jag iaf varit hos Margareta på hennes salong i kolsva. Som jag kommer vara varje fredag :) Där trivs jag, får göra mycket hela tiden och massa trevliga tanter att prata med :P Idag fick jag beröm för mina fixeringar oxå xD

Snart, när Wille kommer in, ska vi åka iväg till Lea och Lars och försöka göra fredagskvällen minnesvärd. Hur vi ska göra det har jag ingen aning om. Visar sig. Jag som tänkte att vi kunde svänga förbi affären på vägen dit för lite godis men så stänger den om 6 min :( Aja det är väl bra.

 Har oxå blivit erbjuden av Willes bror att krascha hans bil xD skämt åsido.. William Lars och jag var och tittade på Willes nya bil igår i Ludvika. Där var det vinter fan !!! Men iallafall den ska han hämta på söndag !

Nu hoppas jag han kommer in snart så vi kan åka....


Tjuvlyssnat

En kille ~23 sitter i kassan. Ett par i samma ålder lägger upp sina varor - kondomer, chips och dipp - på bandet. Killen i kassan ser ut att anstränga sig för att verka oberörd över kondomerna.
 Kassakillen: Så ni ska hem och dippa ikväll?
Paret ser besvärat ut.
 Kassakillen: Ööh, oj! Förlåt, jag menade…
 Paret betalar och försvinner snabbt därifrån.

Schoolbag in hand, she leaves home in the early morning

Imorse väntade jag på bussen i 10min.. Men den kom inte. Så jag började gå till örsa centrum.. Då kommer självklart busshelvetet när jag är långt ifrån nån hållplats.. x( Så var bara att vänta på nästa...

När jag kommer till skolan möts jag av ett möte med hela frisör och stylist avdelningen..
NU har dom tagit tag i att det är dålig arbetsmiljö på våran våning.. Så nu kommer vi inte att få vara där på några veckor medans de ska undersöka det. Det är likamed lediga torsdagar OCH tisdagar. Visst det är skönt men jag börjar bli lite stressad inför gesällen, men vill ju gärna träna inför det... Men men.. Får se om vi nånsin kommer få vara i våra lokaler nå mer.. Annars måste dom fan lösa det på nå annat vis..

Snart kommer Alexandra hit, sen ska vi nog träffa på Lea ocå :) Imorgon är jag ledig så ska jag och Allie ut på promenix sen på kvällen ska jag klippa och färga Malin och Anna. Så är det och så blir det !

W. <3

Orange platina lugg -_-

I ett försök att få min lugg som resten av håret ^

Den här helgen har William varit hos mig :)
I fredags tog vi det bara lugnt.
På lördagsen började vi med att skjuta min syster, sen tog vi en promenad runt Fanna.
På kvällen käkade vi på Nikkis med Alexandra (hon åt inte men gjorde oss så bra sällskap med att tänd ljus ;P)
Sen träffade vi upp Lars, Lea och Stefan och vi drog till Donken och sen till O'learys. Där sög det så vi åkte hem och mös framför Vänner istället <3
Idag började vi dagen med att ligga kvar i sägen till kl 1 och kolla på vänner sen käkade vi och åkte ner till lea och Lars.
Då skulle pojkarna åka hem...

Det är det värsta att när det väl är helg tänker jag bara på att snart är det söndag och då måste Wille åka hem eller tvärtom.. Jobbigt när man verkligen INTE KAN träffas än på helger.. Men så får det bli och så måste det gå :)
 Det är väl inte så långt till nästa helg, eller?

Imorgon är det skola.....*

Soool

Idag märkte jag att spänningshuvudvärk, blöt asfalt och skitig bilruta inte går så bra ihop med stark låg sol.. Men vi kom både till och hem Uppsala iaf :D Fyllde tillochmed på spolarvätska helt själva ;P
-Alexandra och Pernilla i en kombination = Varför rör sig inte hissen ??  

Nu ska jag klippa syster och efter det ska hon skjutsa hemhem mig. Får se om william kommer i kväll d får jag brumma in till staden igen :) Hoppas det :D


<3

I tried to be chill but you're so hot that I melted

Snart ska jag gå ner till Alexandra och köra henne till Uppsala , Va visst inte synen hon skulle kolla men ändå :P
Kollade precis mitt konto och såg att jag har 24 kr kvar.... Taskigt, men har nog en hundring i plånboken iaf.

Här är vi på nyårsafton :) Wille ser inte direkt ut att vilja vara med :P

Memories !

Nu håller jag på att skicka in bilder till Extrafilm.se för framkallning :) Så nästa vecka förhoppningsvis trillar 201 bilder in i brevlådan :D
Då får man att göra med att sätta in alla i fotoalbum... Tänkte köpa ett litet nytt att bara ha Bulgarien bilder i.

Imorgon ska jag och Alexandra ta hennes mammas bil till Uppsala för hon ska på synundersökning. Bjudna på lunch blir vi oxå av hennes pappa då han inte kunde skjutsa henne ;)
Sen ska jag hemhem för Jonas ville va i lägenheten....

Nu ska jag laga makaroner ! Det bästa man kan äta tror jag :) 

Färgteknik

Åkte till skolan 11:13 komm fram 12:10. Började provet 12:30, var klar 12:50.. Hemma igen 14:15. Värt.

Funderar på APUn som börjar igen imorgon.. Jag skulle faktiskt väldigt jätte gärna vara hos Maggan i Kolsva. Trivdes jätte bra där. Borde gå att lösa..


Lay all your love on me

Nyss kom jag hem från läkaren och willys med en matkasse i handen.
Snart ska jag ner och HM och kika tänkte jag.

Lea kom med ett förslag att ha pluggdag tillsammans och det låter ju förträffligt tycker jag. Bara det att jag varken har boken hemma till min bokrecension, pappret hemma till mitt arbete eller någon som helst idé till ett tal. Men det löser sig, som vissa säger ;P

Ringer mamma ska jag nog hämta brorsan och åka til västerås och kolla på jacka till honom och inhandla frisör grejer åt mamma.


Nån som har sett Patric 1,5 ? Värd att se ? Tycker den verkar rolig :)

1 års kalas

Min granne Elias fyller idag 1 år, grattis :D Så jag var över och fikade och lekte lite :)
Han fick ett Lejon :O :D

Igår var jag på Joar :D Det var faktiskt väldigt roligt :) Nästan alla var där :) Fick en välkomst drink till och med. Den smakade körsbär men vet inte om den heter nåt speciellt. Fter det köpte jag en Rosa Pantern och en ooze sen vare bra !
Jag och Lea traskade hem med en korv och pommes i handen när klockan var 02:00 ungefär ? Sen kokade jag ägg när jag kom hem. Nån slags traditions vana jag har...

Vaknade kvart i elva imorse :O Ville tillochmmed sova vidare men fick för mkt sms för det :P
Så jag klev upp och gjorde nudlar sen kom Linnéa, Simon, Robin och Joanna så klippte jag Simon sen åkte jag hem till Torstuna.

Imorgon ska jag plugga.. Ska försöka iaf.. Sista dagen, duktig. En grej vet jag iaf att jag kan bli klar med och det är om olika stiler i romarriket och så förr i tiden.

Usch åter till skolan igen i övermorgon.. Har inte varit där sen i mitten av november.. :O
Och så blir det till att träffa Wille på helger och lov.... Jobbigt:(
Jag ska faan skärpa mig och få bra betyg, det måste gå att fixa. Har jag nåt att göra med skolan ska jag göra det först , sen träffa kompisar.

Jag har även inhandlat 3 kilos hantlar från ÖB :D Så nu ska jag ha lite mindre ont i nacken hädan efter hade jag tänkt :)
Springning ska jag komma igång med när marken är torr .


Brother in arms

Jag skulle åka till Vingåker outlet idag med William och hans familj. Men det snöade och utan vindrutetorkare på bilen kan det bli jobbigt. Så nu sitter jag med datorn i knät och Wille och spelar tv-spel.

Nyår var det i onsdags. Sista dagen på 2008.
Mitt 2008 har varit det bästa året. Jag har träffat  mycket nya vänner, som jag umgås med nu. Jag har varit på en utlandsresa med 10 kompisar. Har festat massor, gått på krogen (även om det inte lyckades så bra första gången) , Nästan lärt mig åka vattenskidor (A), Min kompis och min syster har blivit med barn, syster har även köpt hus. Jag ahr tagit körkort och kört massa bil.

Men visst har det varit negativa saker med.. som panikångest, deprition, fått böter, tappat bort kamera, tappat bort pengar, tappat bort  körkort två gånger, kört willes bil i diket, glömt kunder, tappat bort plånbok och garderobslappen till krogen, blivit för full föör många gånger osv....

Men det bra väger ändå upp det dåliga.
År 2009 ska jag försöka bli lite mindre glömsk och försöka hålla reda på mina saker. Eller problemet är egentligen att jag glömmer bort var jag lägger saker och ting. Sen ska jag försöka komma i bättre form och äta bättre. Bara socker på helgen alltså.....

Så 2009..
Jag ska ta studenten
Jag ska bli moster
Jag ska hitta jobb
Jag ska bli vuxen på riktigt
Jag ska börja betala min egen hyra
Jag ska ha en bil innan året är slut.

Jag vill att det ska funka med William fast än vi bor så långt i från varandra
Jag vill hitta ett bra jobb som jag trivs med
Jag vill börja träna hemma
Jag vill gå ut med någorlunda betyg.
Jag vill att Marie och Jimmy ska bli en bra familj i sommar
Jag vill att det ska bli ett grymt bra år

RSS 2.0