Nöjespokalen

Nu tittar jag på nöjespokalen. Ett ttrevligt program om alla möjliga frågor som känisar ska svara på..
Tidigare var det Singing bee celeb. Helt vanliga singing bee fast med kändisar. All är det kändisar :P Men iaf.. Tore fråb fcz var med. Och faan var han var dåligt på att sjuga xD Duktig på låttexter och det är ju det som man ska vara duktig på för att vinna så :P Och han vann..


 Nu har jag varit "korthårig" i 3 veckor. Det är skönt men jag orkar inte fixa det hela tiden så det ska få växa ut lite . Men inte så mycket. Man får roliga morgon frisyrer dock xD

Jag börjar få mer kunder nu på jobbet så det är jätte roligt :) Den här vekan har jag beställt både färg och toningar. och Imorgon måste jag in och köpa blekning och matirix emulsion innan jag börjar. Funderar på att köpa en gäng kammar också. De  har en tendens att försvinna :P

I morgon kväll ska jag bara mysa med William. På lördag ska jag nog träna sen jobba lite. På kvällen ska jag och Wille till Enköping och umgås med Jocke. Det ska bli trevligt. det var länge sen .

så ja......

frilla

Jag har ingen bild på mig än i nya frillan  :P

Tors

Iskallt är det hemma hos William. Imorse klagade han lite lätt över att jag praktiskt taget hade legat på honom i natt men va fan ! Det var iskallt!! Hoppas värmen blir fixad snart.
Fick tre drop in kunder idag så det är ju bra. Har även ringt runt och frågat om annons kostnadet osv.
Imorgon ska jag starta dagen hos marie och Jimmy och vara barnvakt medans dom åker och tränar. Sen jobba, sen William !!!!! Lugn helg som vanligt, så skönt :):):):):)

Dagens humör: alldaglig
Dagens borde: Göra pappersarbete, dammsuga, diska, laga mat.
Dagens frisyr: ruffs, utsläppt lugg
Dagens klädsel: leggins, knästumpor, kjol, topp, kofta
Dagens matriella vill ha: Andra delen av gardinen jag köpte.
Dagens längtan: tills när julrushen kommer igång
Dagens fundering: annonsering
Dagens köp: en tröja, välbehövd, jag fryser!
Dagens roligaste: Tjejen som klippte sig som hade två kompisar som tittade på
Dagens låt: i got soul but i'm not a soilder
Dagens start på dagen: inbäddad i två täcken i Willes säng och fröööös!
Dagens godaste: hrrmmm, godis snart...
Dagens tråkigaste: Väntan på kunderna, fel i deklarationen
Dagens ord: pengar



Ledig helg

Inatt sov jag hemma hos mor och far . Första gången på jätte länge. Vaknade med rinnande näsa och kliande ögon. Tål tydligen inte hunden längre. :/

Snart ska jag åka till återbruket och lämna lite skit som jag rensat bort. Sen har jag skaffat mig ett vitrin skåp så det är lite kartonger och sånt med. 2 sopsäckar !! Jag avr på rensningshumös igår så jag åkte hem tidigare från jobbet och rensade ur lådor och skåp och slängde en hel del. Skönt :)

Ikväll ska jag till Kolsva till Wille :):):):) Den här veckan har jag saknat honom extra mycket på nåt vis.

Godis sugen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Höstfoto av Carolina :)

Fotobok

www.fujifilm-fotobok.se
Fotoböcker som man beställer hem och får bilderna i boken liksom. Inga som kan trilla ur med andra ord. Jätte bra om man har massa biklder från ett bröllop, dop eller en resa. Får se vad jag hittar på..


Idag är jag ledig. Jag har gått promenad till sjukhuset och gjort min tredje ljusbehandling. Tror att det hjälper annars är det salvan som hjälper för jag har inte alls lika mkt eksem nu oh jag behöver inte ta tabletterna innan jag ska sova. Det enda är väl att jag får pigmetfläckar på ryggen :( men men allt är bättre än eksemen!
Snart ska jag göra mig lite käk sen krypa ner och mysa i sängen, klanske sova eller titta på tv. ör det får man när man är ledig. Stackars William jobbade ca 15 timmar igår tror jag. Blir troligten något liknande hela veckan. Men då får han ju gå hem tidigare i vinter iatället :)
I helgen ska vi skruva bil tydligen. Undrar vad han menar med vi. Jag står brevid och frågar dumma frågor och fryser ? :P

I torsdags var jag modell för Matrix på deras visning. Satt på en pall i 40 minuter och blev klippt av Ivan. Inför 60 frisörer ;P Jag försökte att sitta rak i ryggen och var så nervös så jag nästan skakade. Så därför satt jag spänd hela tiden. Har så fruktansvärt ont i ryggen fortfarande. Knutar !! Harry tröck på dom här om dagen och det kändes !!!!! Bilder kommer upp på facebook sen när jag får tid till det :P Pernilla Silén heter jag ju :)

Ska få massage av Kay Durell senare idag. Ska bli grymt skönt.

Blond Matrix

Just nu sitter jag i min pyjamas som jag köpte på Ullared och smörjer hårbottnen med hudkräm. Den svider efter gårdagens blekning och färgning och toning. Idag ska jag hjälpa till Jenny och Ivan (jobbar på Matrix) med deras modeller inför visningen i kväll. Igår kväll hjälpte jag jenny med alla färgningar. Var en hel del att göra. KOm hen kl 2 i natt........ Hon skölde ur min färg kvart över 1:) Nu är jag alltså platina blond. Vit nästan. I kväll ska jag ha klackskor och rockiga kläder och gå ner för catwalken på statshotellet inför massa frisörer. Där ska jag sedan sitta på scenen och bli klippt. mycket. Bild kommer sen. Kanske.

Nog om det.

I tisdags var jag till Hudspecialisten för att kanske få bukt med mina eksem. Hon sa: Fortsätt smörja. (tack...)
Jag ska iaf börja gå på Ljusbehandling två gånger i veckan. Man ställer sig naken i ett stående solarium kan man säga. (Fast det är annat ljus än solarium så jag får ingen solbränna på köpet ;P) Där ska man stå i 30 sekunder sen är man klar. Det ska tydligen lindra besvären så får väl se... Jag har min egna sjukhus särk i mitt egna fack på sjukhuset :P

Nu ska jag försöka sminka mig så jag ser lite mindre ut som ett spöke i detta hår....

Innan jag dör

Jag har läst en bok nu i veckan som heter "Innan jag dör" av Jenny Downham. Den handlar om en 16 årig flicka som heter Tessa. Hon fick diagnosen Leukemi när hon var 12 år. Sen dess har hela hennes familj kretsat kring henne och sjukhuset kan man säga. Hennes sista år börjar hon skriva en lista på saker hon vill göra innan hon dör. det är saker som att ha sex för fösta gången, prova droger, köra bil, bli kär, besöka ett visst ställe osv.

Boken var riktigt bra tycker jag. Man fastnar i den direkt. Vill man inte gråta ska man inte läsa den :P Jag växlade mellan boken och skvallertidningen titt som tätt sista biten av boken för att inte böla på jobbet :P



RSS 2.0