All we need is love !!

Håller på att titta på "Love Actually" för 2 gången på rad nu. Tycker verkligen om den! Den är skön. Mitt favorit klipp är när Hugh Grant dansar till "Jump". Han är lite fulsnygg och charmig och jag kan inte låta bli att skratta för mig själv när den scenen kommer :P

Snart kommer nog Linnéa och Carro hit. Då ska det blandas drinkar och sminkas mm :) För i kväll blir det partaj på People !! taggad tror jag att jag är, ganska iaf :P
Om bara min syster kunde svara så jag får låna hennes röda skärp :P

Idag åkte Wille hem... Då fick jag skjuts till Willys för en snabb handlig sen hämtade Marie mig där så fäljde jag med henne hem. Fick en kaffe och en macka :) Nu har hon börjat fått en riktigt fin mage !!! I sommar blir jag moster :D:D

nej ska jag orka dra en dusch kanske.....


Första delen klar!

Jag blev godkänd på gesäll teorin !! Det känns lättade..

Nyss har jag gjort engelska provet. Första deler gick det jätte bra på men sen är det ju det här med läsförståelse som är så svårt... gick mycket mindre bra men hoppas på g ;)

Nu ska jag fika på pappas jobb sen åka hem till lägenheten för där är nog Wille :)

Promenad, sol, friskis !

Ångest så fort man kommer till bussen och ska närma sig skolan.... Bara 3 månader kvar nu.

Jag och Alexandra gick på en promenad idag, då pratade vi om just studenten. Snart är det dags !! Måste försöka hitta en fin klänning oxå :)
Just precis har jag käkat lite och druckit hemmagjord choklad.  Sen halv 8 ska jag med mamma på Friskis & Svettis. Kände att jag va tvungen, men med en svullen hals blir det nog till att ta det lite lugnt.

Imorgon är jag ledig och då ska jag nog ta en tur på pållen hemma på landet !!
Sen ska jag klippa lite.

På onsdag har jag engeslka prov så ska väl plugga till det lite granna oxå. Bokrecensionen på engelska är färdig och tror den blev riktigt bra :) Svenska recensionen däremot är kvar och måste vara färdig till imorgon.
Fick tillbaka Medeltidsarbetet och jag fick VG+! Det var väldigt länge sen så jag blev glaad :)

På onsdag kommer Wille ! På torsdag och fredag är jag ledig ! :D

Save Tonight..

Nu sitter jag hemma på landet, fullproppad med mat och godis.. -_-
Jag åkte med halv 2 tåger hem från Wille idag. Hade inte alls mitt humör med mig idag så ville inte deppa ner honom med att stanna så länge :P Vet inte varför det händer men ibland mår jag bara dåligt och vill gråta.. Söt pojkvän som kommer och kramas då <3
Vi har faktisktt varit ute och gått mkt, igår 1,5 timme ! Sen på kvällen åkte vi runt med hans kompisar, bland annat i ett dike ;P Observera att det inte var jag som körde !!
Tycker mycket om att vara i Kolsva <3

Mycket som flyger omkring nu.. Om snart 3 månader börjar ett nytt liv, Vuxenlivet.. Jag har ingen aning vad jag ska göra direkt. Eller jo jag ska väl söka en anställning nånstans i västerås och söka till högskolan.. (Eller är det försent nu?)
Har bra lust att åka utomlands också men jag , själv, nånstans där jag inte kan språket så bra passar sig inte riktigt.. Är nog inte tillräckligt stark för att dra iväg själv. Men semester går ju ;)

I morgon ska jag klippa två av Linnéas kompisar :) (Tack för att du raggar kunder till mig, honey;)  På tisdah tror jag att jag är ledig så då ska jag kanske umgås med Alexandra (?). Var väldigt länge sen ....

Och från och med nu har jag bara praktik på fredagar så då kommer jag vara hemma lite mera. En dag till iaf . Nu på fredag är jag helt ledig för Maggan skulle bort, så då ska jag väl träna på lite uppsättningar hade jag tänkt. Och tagga för kvällen på people ofc ;)

William <3<3 



hejsan

Idag ska jag till sjukgymnasten och fixa till min nacke lite grann.
Ikväll ska jag gratta min syster Marie som fyller år.
Skulle behövt plugga idag men smart som jag är så ligger böckerna hemma i Torstuna...

Imorgon åker jag och min bror till Romme :) Dit kommer även william och hans bror från en annan väg :P Ska bli kul att åka lite grann :) Ska låna blades av Viktor.

Idag ska wille på arbets intervju så lycka till med det ! ;)

Ett litet inlägg

Hej !

Idag har jag varit på praktiiken och det var riiktigt seg idag. Fick sluta 1,5 timme tidigare så jag åkte med Wille till köping och hämtade upp Lars och följde med till pizzerian i Kolsva. Hemma hos Lars träffade jag på en gubbe som kallade mig blondin och frågade varför inte jag frick hjälpa killarna att byta om xD Väl i Kolsva tog jag bussen till Köping, Tåget till Enköping, bussen till Torstuna.. Så nu är jag hemma hos mamma och pappa. Det är skönt !
Även fast jag blev besviken på att det inte blev nån fulfest för det hade jag verkligen sett fram emot. Men all min taggade känsla försvann när folk inte kunde bestämma sig :P SÅ en hemma kväll med god mat, marängswiss och kex och ost lät mkt mer lockande tycker jag :)

Imorgon kommer william hit för Alla hjärtans dags firande eller vad man ska kalla det :P Nej lite överskattat tjaffs.. Men tycker ändå man kan ta dagen i ära och mysa till det lite extra :) Så mamma och pappa ska vara kvar i köping över natten så vi har huset för oss själva :) Hundvakt på köpet..

På måndag ska vi nog åka till Romme och åka lite bräda och skidor :))

Cover

Har nyss varit på Färgkväll på Här i Västerås med mamma.
Lärde oss om de nya gråhårs täckande färgerna från schwatzkopf. Fick även en krov med bröd och en dammsugare med kaffe :)
Handlade silverschampo till mitt såkallade blonda hår samt en inpacking !! Här ska göras underverk !

Imorse klippte jag som sagt i tidigare inlägg Sven-Hugo pluss i mitt finger så blodet rann. Men med plåster och tejp kunde jag fortsätta och även styla nästa kund.

Imorgon gäller det!! Det viktigste provet av dom alla !! Gesäll teorin ska göras och måste klaras! Annars får jag inte göra det praktiska gesällprovet sen...

Sen till köping och kolsva för att plugga bort tiden när Wille är på jägarexamen...

Working on a dream

  • Tisdag
    * Klippa Sven-Hugo
    * Styla Dagny
    * Göra 100 sit ups
    * Till Västerås på färgkurs

  • Onsdag 
    * Teoriprovet för gesällen
    * Svenska läxförhör
    * Till kolsva

Nyss var jag ute på promenad med pappa och Ludde i snön i gummistövlar!

Onda nacke !

I Onsdaga åkte jag och lars till köping. Där hämtade Wille upp oss. Medans han var på Jägarexamen pluggade jag faktiskt. Fick alla svaren efter att tag så idag ag har jag haft papprena med mig och nätt klippterminologi...

Jag gich två timmar tidigt idag för att jag hade ont i nacken och kunde ändå inte göra nåt då.. Så nu ligger jag i soffan och har sovit lite.

I kväll ska jag bli upphämtad av min kusins kompis Jessica vid guttsta bryggeri och åka till Madde. Där blir det mat med och drocka med massa tjejer- Kanske även krogen menkänner mig inte speciellt sugen. Taggar hellre mer inför nästa studentfesten :)

I onsdagskväll fick jag ett mms på mitt blivade systerbarn :) Man såg allt jätte bra !! Men tyvärr inte om det var flicka eller pojke... Ååh vad jag längtar till den lilla kommer ':)

Vår snart?

Känner att dagen kan bli ganska bra, bortsett från svenskan och dess läsförhör...
Jag vaknade självmant 07:19 och var pigg så det är bra.

I eftermiddag, direkt efter skolan, ska jag åka till William :) Blir nog lite plugg medans han är på jägarexamen.
Tycker om honom !


Mässutbildning

Den höll plats på Spegeln i Uppsala idag.
Det var underhållade och lärorikt. Bla annat var det en trollkarl där som hade mycket vettigt att säga om livet och lärde oss göra en plan som vi fick skriva. Han var väldigt rolig oxå.
Vi ska anmäla oss till en monter imorgon och i den ska vi ha svarta tyger eller tapeter och golv. Sen massa utsmyckningar i silver och nån mer färg.
Det är 147 UF företag som ska ställa upp på mässan.
Mässan är den 29 Mars mellan 12-18 för allmänheten, säg till om du vill ha en gratisbiljett ;)

När jag kom hem idag klippte jag igenom Linas hår en snabbis innan hon skull epå lektion igen. Sen träffade jag Alexandra. Vi gick omkring och pratade lite. Om roliga och tråkiga saker.
Sen träffade vi på Lea och gick omkring ännu lite till tills hon var tugen att gå hem, så jag följde med. Där käkade vi lite och sen åkte i och hämtade Lars vid tåget. Efter det brummade vi till donken och jag fick äntligen smka McFlurry Lion!! (Jag vet jag skulle inte äta godis men...) Den vaa goooood :)

Nu pratar jag med William som jag ska åka till imorgon. Snart ska jag sova ! hej!

Klipptermologi ?

Ibland blir man bara irriterad..

Madde ich jag är de enda som inte har permanent på schemat. Alltså ledig på tisdagar. På dom lektionerna ska de bara ha permanent. Men endå få de viktiga papper och svar på dessa och tillochmed prov på dessa ! viktiga saker som kommer på gesällen. ! Idag får jag och Madde alltså reda på att vi har prov på nåt vi knappt sett!.

Idag gjorde jag och Madde ett arbete om bröllop. Eller ett informations häfte om traditioner, frisyrer, makeup mm.
Sen käkade vi och började engelska. Efter en kvart åkte jag hem. Hade så ont i magen.

Hann även med klassråd. Blir studentsiva den 11 maj med temat RÖDA MATTAN . Vi ska sälja ca 7 biljetter var och det kommer nog bli roligt :) Nån som vill med ? :D:D

Snart kommer pappa och hämtar mig. Är inne i nån längta-hem period..



Godisgodisgodis

Från och med imorgon är det noll godis som gäller.. (igen)
Istället blir det chips och bär som snacks :)
Sockerberoende i 2 år nu typ, går verkligen inte att sluta äta ! förstår inte...
Men nu jävlar, skärpning med promenaderna oxå.
Sällskap till sådana är välkommet ;) (Bara det att jag är hemma endast 2-3dagar i veckan)

      

Underbart!

Har haft en underbar helg med min älskling! Åkte hem till mig i fredags och kollade på film och bara mös. Sen igår åkte vi ut till mor och far och åt wofflor och var ute på en lång promanad med dom.
Efter det åkte vi tillbaka till lägenheten och lagade jätte god mat! Fan vi kan vi med ;) 
Jag älskar min mupp <3

Idag har jag sagt hejdå till Wille och klippt en tant. Snart kommer darija så sk klippa henne med sen kommer mamma och hämtar mig.
Får se om det bli en Mamma mia eftermiddag igen ;) Göra mina 100 sit ups på bänken ska jag iaf göra !

Snart ska jag skriva ett bra cv och gå runt i västerås och leta jobb... Det jobbiga är väl att jag inte vet om jag vill vara anställd eller hyra stol. men jag tor jag vill vara anställd tilloch börja med.
Ska nog söka in till högskolan oxå för att kolla om jag kommer in utifall jag ångrar mig.

Kan verkligen inte sluta äta godis !! ussssch

RSS 2.0