Jag vann 60 kr på triss och tia ! :D

Idag har min hjärna strejkat lite. Satt och tog det jääätte lugnt i morse till jag skulle åka till skolan. Skulle vara där kl 10 och möta upp företaget men jag åker kvart i 10. Helt självklart tyckte jag då men icke.. När jag kom fram visade det sig att jag missat hela skolans presentation av företag. hmm, populärt ? ;/

Sov på bussen hem, sen somnade jag hemma oxå. Simon ringde och väckte mig kl 6 och jag fattade inte rikitgt vilken dag det var om det va kväll eller morgon xD Fortfarande lika trött.. och har ett arbete som ska in imorogn :| Inte ens börjat så.
Skulle bara vilja ta en stor godispåse och lägga mig under täcket (: Men ska inte.

Snart kommer Annas kompis Eva så ska jag färga och klippa henne så svenskan får vänta..

                                            Kan inte förklara hur glad denna kille gör mig <3

                                            Imorgon ska jag leka med Simon :D

Made by Silver

Sitter nu och registrerar (stavning:S) mig i mitt och Ronjas, Emilias, Emelies och Sofies företag :) Made by Silver.

På lunchen idag gick jag ut på promenad. Pallade in att sitta i matsalen. Sen hade jag engelska jag känner mig för första gången peppad på plugg! helt otroligt :) Peppad överhuvudtaget faktiskt :) Måste vara SImons hjälp till mitt slutätande av godis ;) Funkar fint än så länge :) Jag knaprar på mina morötter och bananer ;)
I kväll ska jag ut och gå med Anna och Marie oxå. Känner faktiskt att mitt "nya" sundare liv kommer funka ! :D Vill iaf...
Men den här glömskan sitter i ;( Faan alltså.. Idag glömde jag busskortet för jag åkte med Stefan imorse. Men jag får åka med hem oxå så det löste sig :) Tog oxå fel plånbok imorse så Malin fick betala min banan åt mig :)

Jag är kär, så kär !

Babyboy

Idag vaknade jag brevid min underbara ängel.
Sen gick jag upp och gick ut och gick sen klippte jag petra.
Simon följde sedan med mamma och mig till Kolsva :) På vägen stannade vi på skopunkten och jag hittade ett par stövlar ! :D Simon och mamma hittade oxå skor (:
Den är min !


På vägen hem sen satt jag nära min älskade och bara njöt. Den pojken är värd all min kärlek ! Får nästan ont i magen när jag vet att han snart måste åka hem ;/ Stackarn att ha en sån flickvän ;) Puuuusss

Kaninmat !

Nyss gick jag raka vägen till enöga affärden och köpte godis enbart för en anledning. För att jag ska bli äcklad. Var redan jätte mätt innan så det är nog inte så svårt. Anledningen till det är för att imorgon ska jag börja äta morötter så fort jag blir sugen på godis (vilket är flera gånger om dagen) och verklöigen kämpa för att stå emot detta enorma socker sug. Som toppen på snoppen köpte jag även Veckorevyns specialutgåva av träning och hälsa :) Simon ska hjälpa mig tillochmed :) Det uppskattar jag :):)
De som läser detta tänker "Fan vilket skit snack!" Det är det säkert men försöka dugen och jag måste fan lyckas nån gång på två år :)

Nu ska jag även sätta i gång med kommande veckas plugg -_-

I woke up in the night and saw a star

Hejhopp!

Jag har just klippt färdigt Jossan. Från långt till kort ;) och det måste jag ju säga är det roligate, att få göra om nån helt. Fast det är svårt oxå.
Imorse fixade jag så jag ska få Visa kort istället för Maestro så jag kan betala på internet :) Nästa vecka kommer det så då ska jag köpa kamera ! :D

Alldeles snart ska jag äka iväg på nåt så avslappnade och skön så kan blir som drogad efteråt. Massage ! :) Ska bli så skönt, min nacke behöver det. Jag med för den delaen. Lite lugn. Just nu känner jag mig bara nere och helt otillräcklig. Det är som att allt kommer igen nu. För förut har allt liksom allitd ordnat sig, de har blivit som jag vill det och jag har lyckats fast än jag kanske inte borde ha gjort det. Nu mera blir jag underkänd i skolan, kommer försent, blabla och igår fick jag P-böter xD Sånt där har liksom alltid fixat sig förut. Jag lyckas klara proven ändå. Kommer i tid på nåt vis och har alltid tur man antar att det är karma xD


Jag satt in det nya fotot i ramen och bakom siter då alla solgången andra foton. Måste ändå säga att jag blir snyggare och snyggare ;)

Igår fick jag en spark mitt i mina spöketanker igen ;/ Kan bara inte rikigt släppa det men de gör nog ingen skulle jag tro.

Klagklagklag :D

Okej nu ska jag vara helt ärlig.
Efter Bulgarien resan känner jag mig verkligen -blä- . Inte bara det att jag glömde det finaste jag ägde utan att jag oxå glömde eller tappade bort massa annat. Som kameran, pengar, andra små saker.
Men sen allt skit vi åt och drack ! Grymt jävla gott men nu mår jag inte bra. Panik av spegeln fan. Vet att jag är smal men det räcker tyvärr inte. Jag har mitt egna ideal och det är inte nån pinnsmal kändis eller så utan mig själv som jag varit. Eftersom jag underligt nog för det mesta är väldigt nöjd med min kropp. Men inte nu , nej. Kunde jag låta bli allt gott som finns att stoppa i munnen skulle jag bara äta nån smoothie om dagen tills jag blir nöjd. Men nej, jag kan inte, "Nån chokladbit bara, fyra mackor till bara för att de är så gott, några digistivekex eftersom det är såå gott att ha nåt att tugga på till filmen. Efter maten är jag ju såå sugen på nåt mer att äta, bara en kaka? okej det blev 5 till.. Klart jag ska äta popcorn med Simon varför ska jag vara sån tjejtjej och sluta äta onyttigheter? Och nej jag orkar inte träna idag, jag är ju trots allt lite hostig. Att vara med kompisar är ju faktiskt mkt roligare.." Det är fan tur för min hälsa att jag inte kan spy av att stoppa fingrarna i halsen.
Blää.
Men de har ju funkat tillsammans med träning i 2-3 är nu så va fan.
 Nu ska jag sluta klaga på mig själv ^^

Snart ska jag skjutsa brorsan till stan och sen ska jag kika lite till Gabbi slutar. Hämta brorsan igen sent i kväll...

Händer det nå kul i kväll månne? eller nåt alls överhuvudtaget?

Jag vill ha det !!

Igår slog det mig en sak.
Jag har glömt massa smådelar som ska sitta på ett långt halsband i Bulgarien. Slarva ja.. Tråkigt var ju det men det är inte det värsta. Jag har oxå glömt det bästa jag någonsin fått av någon, min 18års present från Simon... Halsbandet som betydde så mkt för mig. Jag började tillochmed gråta är jag kom på det. Jag vill ha det :'( Riktigt dålig känner jag mig som glömmer en så betydelsefull sak.. Ledsen :'(
 
Simon 02-05-07 -

Millitärbrud

Idag har jag åk buss till Torstuna sen sovit ill 12 :)
Sen kom Gabbi förbi och vi og vovvarna och åkte upp till spåret föär att gå promenad. Sen senare ska hon tvinga med mig på friskis -_- Hostar men va fan.

Igår var jag med SImon <3 Jag vill vara med honom idag med !! jag vill! Jag vill! Eftersom hela lilla "lovet" kommer gå åt att lana för honom :/ men men

Idag har jag ansökt på rikigt till riktiga lumpen !! Spännande ! ;)

Imorgon blir det två lekioner. Sen är vi lediga ! På fredag ska jag på en arbesinervju oxå. Fast bara om vikarie jobb. På dagis. Har ringt runt mkt idag. Finns numera på några vikarie listor och snart ringer oxå tidningsbudet mig (:

Bye for now

Sveti Vlas - Torstuna

Hemma från bulgarien - Sveti Vlas.

Kortfattat:

Maten: God pizza, god karbonara, typ det ända jag åt.
Vädret: Regn, åska, blixtar moln. Två halva eftermiddagars sol. Annars kallt.
Festandet: En krog. Crazy Banana drinken godast ! Go-go tjejer på borden. Inge vilt festande. Jag tyckte det sög ;(
Förfesterna blev roliga då jag och Alexandra drog en 70is men då blev kvällen kort xD
Shopping: Jeans, två tjockträjor, t-skirt, trosor, skor, souvenirer. Kul att gå runt och kolla (:
Hotellet: Frukost varje morgon, kanon ! Hårda sängar som fan, Städning varje dag :) Mysig grabb varje natt ;)
Roligast: Hoppa i vågorna med Simon John och David <3 och shotta ;D
Tråkigast: Vädret utan tvekan. Jag vill sola och bada ! Kunde ha vart lite fler krogar öppa och jag kunde ha varit lite mer taggad och in gått och blivit massa förkyld. Kameran försvann andra dagen oxå ;(
Läskigast: När det står en gubbe med en stor jävla orm kringa halsen och alla går förbi förutom jag som springer åt andras hållet. Ttill sist såg Allie och Anna mig och de fick a en annan väg med mig och tröstas (:

Så alla mina härliga vänner :) Nu är vi hemma och lika skönt är väl det ;P För min del hade det kunnat vari mkt roligare men at åka med er var kanon ! <3

Så.. jag har tyvärr inga bilder då min kamera som sagt försvann... Men ska ta alla andras sen :)

I övermorgon !

Lilla my vaktar min lägenhet när jag är borta (: och Anna ;)


Igår gick jag hem 1,5 timme innan vi slutade. Jag pallade verkligen inte att stå och rulla permanent och se fram emot en timmes fullproppad bussresa. Så jag traskade till Fyris och väntade på Stefan och Linus emn när jag va frame ringde dom och sa att de va vid Linné. x/ Hem kom jag iaf. Med bil. Sen klippte jag Simon John och Stefan. Sen packade jag och gick till Anna och kollade film och käkade godis (:

Idag ska jag fixa till tanten i håret sen cykla ner till praktiken. Efter jag slutat ska jag sola sen åka hem till Torstuna.
I natt drömde jag att jag fick sluta två timmar tidigare idag. hmm ;/


Stelt skolfoto

Hejsan :)

Igår var jag hemma med mamma :) Färgade och slingade hennes hår och klippte brorsan (:
Sen blev det en kladdkaka oxå x(
Kl 11 åkte vi in till lägenheten och lämnade resväskan och mamma diskade åt mig och jag städade lite och började packa :D
Sen skulle pappa och brädan hämtas vid statiol kvart i 12. Sagt och gjort :)

Idag ska jag först nu plugga nästa veckas plugg. (Snart gjort) Sen ska jag ha en kund. Får se om jag kanske hinner med att åka med Stefan hem idag. Skönt att åka biiil :) Han och John ska iaf klippas sen.
Efter det ska jag muntra upp syster lite som kände sig hängig :/

3 dagar kvar !

Medbrottsling

I natt drömde jag att 4 japaner gick fram till mig och frågade om jag kunde gå in i affären och hämta vitkål. Medans jag gjorde det var jag inne på banken och tog kontonummer osv till sveriges bank typ. jag kunde inte berätta för någon för då skulle jag bli mördad. Med iaf stod hela enköping och lyssnade på ett tal vid banken (som va järnvägsstationen) och då slog japanerna till och rånade banken. Så jag och karin sprang därifrån. Jag pratade med pappa i telefonen och han ville veta vad jag hade gjort så jag berättade det men precis när jag skulle beräta kom japanen och slog ner mig, jag skrek och tappade telefonen sen vaknade jag.
Rädd att somna om men det gjorde jag och fortsatte att drömma på den där jävla drömemn x( Jag trodde ju det va sant när jag vaknade :O
Har nog med att göra om allt vårat snack om kontonummer och pengar innan resan. Sen berättade Stefan om nå rånare igår så.. Lättpåverkad ja visst xD

Två lektioner idag. Svenska Engelska. Sen ska jag hemhem:) Tvätta och dona lite. Sen imorgon är det skolfoto :P
Nu ska jag keka upp min knäckemacka och kila till bussen. ha en bra dag people !

4 dagar kvar !!!!!!!!!!!!!!!!

Måndagskoldag

Om en vecka ligger jag i sängen brevid min älskling på ett hotellrum i Bulgarien :)

Ska bli så skönt !
Igår skrev jag på min lista över vad jag ska ha med mig :) Den blev låång men mest små grejer.

Igår tog jag och Allie hennes mammas bil och åkte och hämtade Stefan och Fredde och börnade till västerås. Efter ett tappert försök att hitta hamnen gav vi upp så att Stefan fick äta på Max. Jag och Allie gick till okq8 och höll inte på att hitta tillbaka x( Faan va vi är sämst på att hitta!

Oj OJ ! Nu måste jag cykla till bussen ! :O

Love me like you never done before

                                                                                                                      Mamma och jag sitter och tittar på "buss till Italien"  En kör som åker till Italien och ska sjunga.. Två pojkar hänger med
 och sjunger för att få resa och tävla om vem som kan sätta på körledaren. Sjuk, rolig film :P Såg den på bio förrut :P

Snart ska jag skjutsa brorsan och hans kompisar till Altuna festen. Jag kanske kikar in ett tag jag med och se vad det är för människor där.
Sen ska jag hämta Simon efter jobbet och åka till Torstuna. Sen ringer väl Anna och ska ha skjuts hem sen.

En stor kuk är en klen tröst i ett fattigt hem - Gert Fylking

P.s

jag skrämde nyss mig själv genom att kunna ta en otloligt mörk ton :O va rädd jag blev. jag är nog lite manligt after all :P

Sista helgen innan bulgarien helgen :D

hejsan !

Igår bestod kvällen av tacos med familjen, prat och bilresa med Megan, Krogen med Frida och hennes kompisar (:
Riktigt trevligt att snacka skit med Megan faktiskt, de va på tiden;)
Jag gick in själv på krogen eftersom frida och dom skulle vara där. Men icke. Gick runt och kollade överallt men ingen Frida. Då gick jag ut och där kom dom ! Blev nästan lite rädd där ;P
trevligt krogbesök ;P
jag fick lov att fråga en japanska om hennes nummer (på sanning och konka) så nu har jag ett nytt nummer i mobilen pluss massa flörtande av en japanska i bagaet xD Kan inte bli roligare :P

Nu ska jag fixa tanten i håret sen ska jag på spinning sen ska jag och Anna till västerås.

Ikväll vill jag göra något roligt och minnesvärt, !!


Weekend

Veckoslut. - Det underbaraste som finns när man går i skolan.

I Dag har jag varit på Form
men gick en imme tidigare så jag kunde åka med Anna ut och käka med familjen. Hade inte ett skit att göra i dag. Bara städa typ -_- De började att kritisera mig :P Om hur jag städade, hur jag pratade och hur jag klippte. x( tröttsamt. Men ska man lära sig nåt...

Nu väntar jag på att Megan ska komma så ska vi åka till Uppsala och häma hennes Jimmy. Sen vet jag ine vad som händer.. Ingen är hemma :( Jag vill leka :(

Imorgon ska vi iaf göra nåt kul! Hoppas jag på. Altuna fest är det. Hmm.. Många gamla klasskompisar ska dit. Jag vill..

Mentolcigg

Idag satt jag och väntade en och en halv timme på min kund. sen klippte jag henne och gick tidigare för att åka med Stefan och Linus hem. Väntade en halvimme. Ingen volvo på ingång.. Sen kommer en förlåt sms.....
Traska till bussen, som va proppad. Sen skjutsade iaf Stefan hem mig till torstuna. Där mamma och pappa sa att jag fick ta bilen imorgon. men icke. När man väl ska åka funkar det inte. Då blir jag as besviken ocjh grinig som jag blir när det inte blir som jag vill :( blä.

Så nu vill jag proppa i mig kladdkaka. x(


Järnvägsräls

Idag ska jag till tandläkaren kl 13 så jag tyckte inte att det va nån större mening att åka till skolan för 1 timmes engelska..
Sen kl 15 ska jag med Alexandra och hennes amma på genomgång på Magasinet för att se om jag ska börja träna där istället. Hoppas det är någolunda lika pris som A3 annars kan jag inte :(

Kom just tillbaka från A3 med Anna. Vi tränade i ca 1 timme och min överkropp är slutkörd. Härligt ! :D
Börjar jag på magasinet blir det Body pump imorgon ;)
Igår gick jag och Allie en låång promenad som avslutades med sallad från bredbar :) Sen visade jag stefan och fredde hur man kör bil ;) xD

I kväll ska jag till Simon :)
Helgen har inga förvarnade planer än så länge.

Jag klippte Alexandra idag oxå :)
               Klippte även mig själv i förrgår ;)



                                 Me and my close ones
                                                   

Kycklinglår

Väcktes av ett sms. 1 år och 4 månader idag <3

Så vad ska man hitta på en ledig dag som denna? Klippa Alexandra och gå promenad är inbokat lite senare iaf.
Vill åka ut till mamma. Hämta min tvätt. Gå ut med Ludde.
Sen posta en lapp så jag får nytt förkort..
Sola !
Gå på stan..
Äta godis !!

Ta tag i skiten och gå ut.

RSS 2.0