hothothothot

Japp nu är det dö varmt!
Är inte ett dugg avund sjuk på Wille eller Jonas som jobbar. Jonas med att bära höbalar och Wile med 200granders asfalt. bläää tycker synd om..

I helgen har jag badat, solat, myst ,ätit, städat mm mm. Åkte både till och från Kolsva med Linnéa och hennes körkort ;P
Vi åkte med pojlkarna och fiskade och badade i Skedvisjön i lördags.. Fy sjutton va skönt det var !!
Blir kvällsdopp i kväll med mor och far (: Sen till stan och förberedalite matlådor ! Eller om jag gör det imorgon..

Idag sov jag 2-3 timmar när det var som varmast. Sen åkte jag med ACn på med Ludde brevid till farmor. Hon lider av värmen stackarn...

Börjar tycker att det blir tråkigare och tråkigare att bara träffa William på helgerna... Blir ju så bestämt liksom. Och gör man något annat en helg träffas vi ju inte på två veckor. Men så är det och det funkar ju så jag får väl vara glad :P Han är underbar !

Junibarn!

13:41 idag blir jag 19år

Vaknade halv 8 på övervåningen i Marie och Jimmys hus. Eftersom dom fortfarande sover har jag varit ute och gått på promenad och kollat datorn. Jag gick förbi där de håller på att bygga nya E18. Kommer nog bli bra det där ;P
Sen såg jag en traktor som gjorde ensilage balar. Fiffig grej :P

Idag ska jag åka in till stan vid 13. Sola eller träna då. Har inte bestämt mig än. Går inge bra det där med att börja träna.....
Ikväll ska jag iaf ha besök av tjejorna :) Jag ska bjuda på fika sen kanske vi går ner till hamnfestivalen ett tag :)

Jag säger lycka till till Linnéa som har uppkörning idag! Klart du lyckas en dag som denna ;)
Bil till Köping imorgon isåfall? ;););)

<3

Jag saknar William....

red dress

Japp jag skulle vilja ha en röd klänning. Det är snyggt och jag har aldrig ägt nån även fast röd är favoritfärgen.
jag fyller ju år snart så jag har önskat mig en microvågsugn av mamma och pappa för min har tydligen pajat... skulle vara roligare med en som ser lite bättre ut oxå..
Sen har jag önskat mig en kartbok över sveriges vägar till min framtida bil :D

Nyss kom jag in från gräsmattan och solen där jag legat och ätit jordgubbar och läst Solo. Men jag står inte ut med att det kliar överallt och myror kryper och gräset kittlas..
Min hy är värre än någonsin nu, har eksem över hela bröstet, axlarna och halsen. Även i kväveken och lite i ansiktet...
Fick äntligen min hudsalva på recept nu. Så nu blir det lite billiagre. Köpte eksemsalvan och solkräm idag med. Så nåt borde det väl hjälpa tycker jag.

Hoppas att få titta på lägenhet i veckan. har hittat flera jag vill ha :) Men mamma och pappa tyckler jag har alldeles för brottom. Men det tycker inte jag !

Köpte nytt navelsmycke idag....

Letar

Just nu letar jag lägenhet som en tok. Jag vill verkligen härifrån !  Skulle vara så skönt att börja om på nytt där jag inte känner så många. Lära känna nytt folk (hur nu det ska gå till), nu stad osv. Letar letar letar

Idag var jag på jobbet ett tag för att lära mig lite. Nästa onsdag börjar jag !! Helt själv.! Ska sätta mig och göra lite reklamaffischer sen ;)

I helgen har jag varit hos William. Ända sen torsdags. Det har varit en lugn nästan tråkig helg. Fast vi va på fest ett tag i fredags och på dragracing ett tag i lördags. Så skulle vi försöka hitta ut till mammas gamla hus men det gjorde vi inte :P Så det blev en biltur ute på landet istället :P

Snart rättvik !

Citysalongen !

Den första Juli börjar jag jobba på Citysalongen i Västerås !! Måndag till Fredag 10 - 18  :D
Synd bara att lönen är riktigt kass men så ska den bara vara nån månad för hoppningsvis.

Blev inte Kolsva hela veckan. Åker dit på Torsdag igen istället. Så får vi se vad som händer i Midsommar.. Kanske utgång på midsommardagen.


Nu ska jag göra nåt annat

Borta en vecka!

Snart ska jag cykla ner till bussen med en tung tung väska. Andra dagen för provjobb idag! Slutar kl 18 och då ska hon intervjua mig. Hoppas det går bra :):):):)
Efter det ska jag åka tåg till Köping. Där hämtar älskling mig så åker vi hem till honom. Hans mamma fyller år så det blir säkert fika då :)

Sen är det helg och det innebär att NIklas fyller år och då innebär det grillfest. Trevlans!
Måndag - Onsdag ska jag extra jobba på en salong i Köping så jag kommer bo hos Wille hela veckan. Sen är det ju Midsommar så ingen idé att åka hem emellan.
Stooor väska.. ;P

Nu ska jag rusa !

Provjobba

Idag har jag provjobbat på .... ja vad heter den nu då.. Klippstuduon ! i västerås.
Jag kom dit kvart över 11 och åkte hem kvart över 6. Jag klippte 5 tjejer och en kille och slingade en tjej. Jag tyckte det gick jätte bra även om salongen inte är en drömsalong kanske men man kan ju inte få allt på en gång :P På fredag ska hon kolla hur min färgteknik är och om jag pratar bättre med kunderna......  Hoppas på en anställning!!

När jag gick därifrån svängde jag förbi en annan salong jag sökt på. Jag frågade om han läst mitt brev. Jag blev jätte glad att jag kom in och berömde mig väldigt mkt för att jag kom in och visade intresse :P han skulle läsa brevet direkt och jag hooopppas ännu mera på det stället :D

jobb jobb jobb.. Peeeengar.......
jag funderar på att flytta från enköping. Enda sen jag var litet har jag velat bo i Kolsva eller Köping så En lägenghet i Köping skulle inte sitta helt fel. Skulle verkligen villa. Börja om på nytt liksom.. Och västerås är för stort för mig :P

Grey's Anatomy !!!!

Flytta !?

Igår sov Lea hos mig och vi kollade på film och åt godis. Först såg vi "Behind the mask". Det är en film om alla skräckfilms mördare. Man får följa en mördare om hur han förbereder sig inför en "cup" osv.
Efter den pratade vi om massa saker. Gamla killar och minnen. Alltid trevligt<3
Sen la vi oss och kollade på nästa film. "Another gay movie". Jag blev minst sagt chockad xD Den var absolut jätte rolig men visade liiite för mycket detaljer. Det var en parodi på "American Pie", alla var bögar ist osv.

Idag har jag fått i läxa att titta på den orm på ett papper och andas lugnt så tänkte försöka med det efter det här.. Sen på lördag ska jag och William åka till Fjärdhundra på "byggdens dag" för där ska dom tydligen ha orm utställning av nåt slag. Så ska försöka komma i i salen där iaf.

Imorgon ska jag provjobba för en salong i Västerås !!

Studenten

Kollade igenom alla bilder från studenten som fotografen tog. Jag är inte med på en enda............
Alla säger att de hade sin bästa kväll i fredags på Joar och jag gick inte dit..............


Studenten:
Jag vaknade kl 06:20. Gjorde i ordning mig och åt frukost i bilen. Jag hade med mig en mousserande vin flaska med smultron smak och en liter jordgubbar. När jag kom fram såg jag att det visst var frukost i matsalen. Så jag tog en macka.  Efter det samlades klassen i en korridor och väntade på fotograferingen. Där öppnades 10 champagne flaskor som klassen köpt för klasskassan. Det visste jag inte så min vin flaska fick sparas till kvällen :)
Champagnen var dock äcklig så drack bara ett glas.
Efter fotograferingen gick vi till kyrkan ocg lyssnade på sånger och tal och folk som fick stipendium Grattis till dom !
Sen var det tågning till skolan igen. Där fick vi betyg och cider. Där intervjuades jag även av TV 4 som sändes på kvällen sen !! http://anytime.tv4.se/webtv/?treeId=901
Efter det sprang vi ut och tjoade oh skulle träffa familjen med plakatet. Men jag hittade inte mina föräldrar så jag sprang runt som nån idiot där :P Till sist fanns dom där i folkmassorna iaf. Då gick vi och åt pizza för jag frös så inåthelvete. Jag hoppade alltså över skrinda åkningen...
Efter det åkte jag till Enköpingoch gick med deras tåg. Där såg man iaf några man kände igen och jag fick rosor av Alexandra och Emilia ! och En stor solros av Gabbi. Då blev jag glad :)
Sen skjutsade Gabbi hem mig och jag drack några glas vin. Sen kom alla människor. 37 släktingar och vänner ! Det var den bästa tiden på dygnet. Jag fick massa kramar och massa fina presenter. åt god mat och god tårta.
Sen åkte jag William Gabbbi och Teddy in till min lägenhet och började dricka och umgicks. Även Lars och Lea kom. Det var väldigt trevligt. Blev hela flaskan med vin och en cider och lite baileys ;)
Halv 11 gick vi ner på stan för att träffa Richard, Willes kompis.  Jag åt en korv sen gick vi ner till Joar. Stod där utanför ett bra tag och när jag väl skulle gå in var det lång kö och jag hade verkligen ingen lust. Jag kände bara för att gå hem och ta det lugnt och sova. Då det var det jag gjorde. Hel nöjd och glad.
Sen när ala säger hur himla roligt det hade haft det ångrar jag mig naturligtvis.....

Men men !

 JAG HAR FAAN TAGIT STUDENTEN IALLAFALL!!!!! Så himla jävla skit skönt det är !


3 dagar kvar !! -------->

Igår åkte jag till Kolsva för jag hade glömt min tandskena där och den måste man ju ha varje natt.... Fick ta bilen så det va skönt. På kvällen var jag ute och gick med Irené sen fikade jag emd Willes familj.
Efter det gick jag hem till honom och kollade på vänner sen sov ensam i hans säng. Hans täcke luktar William !  <3
På morgonen sen vaknade jag av regn och åska.. inte så mysigt..
För middagen spenderade jag med att städa.  
Tänkte åka och sola oxå men det öppnade inte förns halv 4 tydligen.
Så jag åkte in till Köping och kollade lite sen till västerås och handlade på frisörshopen.
Nu är jag hemma igen och tråkar... blää..
Träffade på mina små grannar när jag kom hem. Elias sa Pernilla !!! Eller mera : "Penia" men ändå ! :D

Från det ena till det andra..
Ihelgen var det 3 helgen irad jag festade. olikt mig.. Nu kommer det bli 4:de och helgen efter det fyller Niklas och då blir det 5:e Helgen efter det är det midsommar-6:e och helgen efter det fykller jag :P Sen är det hamnfestivalen................

jaja..

RSS 2.0