rip


Nu har Patric Swazye dött. I cancer. Dirty Dancing är en av mina favorit filmer och han var så otroligt snygg i den filmen ! Synd att han blev sjuk..

Jobbet rullar på bra, får mer och mer kunder:) VÄLKOMNA !!

Imorgon ska jag tvätta sen till revisorn och få hjälp med lite papper.
Efter det, vid, 12 kommer Gabbi in till stan och vi ska åka runt och kolla på lite loppisar :):) Tycker det är jätte kul att kika på loppisar och såna där stora billiga varuhus ! roligt !!
Snart lkanske jag och mina systrar ska åka ner till Ullared. Hoppas det blir av ! Har alltid velat åka dit !


I helgen har jag som vanligt varit hos William. Badat, myst, städat ätit osv..
I söndags var vi till Ikea och Elgiganten ! Jag köpte mig en systemkamera !!! Nu ska jag bara lära mig den sen ut och fota !!!!  Ta fina bilder på lilla Tim och mamma ville ha en fin bild på henne och pappa :P
William kommer nog bli ett stort offer för kamera linsen ;)
På Ikea köpte jag kuddfodral och william köpte fem lampor som han ska ha i taket. Kommer blir jätte fint ! Sen köpte han ett torkställ oxå ett smart sådant. en kvadrat meter ungeför och två meter högt med flera "lager" att hänga på. bra sak för ett tvättrum med lite utrymme :)
Ååj vad jag vill bo med honom där. Men nu vore det inge roligt eftersom han bor i fagersta måndag-fredag. Skulle ju bli som att jag bor ensam ändå.. INgen brådska!!

 

Jag är så kär !!!


helg

Helg är det fast den snart är slut. Jag har jobbat hela veckan fast var ledig igår !! Älskar mitt jobb! trivs grymt bra:)

I torsdags morse tog jag bort tandställningen! Den nedre delen efter som den över tog vi bort för några månader sen. Det är så skönt men jag petar med tungan hela tiden för att ta bort matrester som fastnat :P Men nu finns inget där !  :D

Just nu står William och tvättar sin mammas bil. Han tvättade nyss sin egna också. Jag sitter  här och kola facebook och MTV. Tänkte läsa ugglas blogg också :P han är så skön !!!

Igår tränade jag på förmiddagen så idag har jag träningsverk !! äntligen träna med hantlar... jag har inte hittat dom i enköping :P haha

jag har klippt irené och Wille också. Ohc rullat permanent på William. Snygg blev det !!!
På kvällen badade vi, käkade tacos och kollade på familjen är värre xD

Skulle vilja hitta på nåt att göra i eftermiddag med svårt är väl det.


RSS 2.0