Nytt

Nu är det nytt och fräscht på salongen! Jätte fint blev det. Får lägga in lite bilder sen:) idag hade jag ett hål på en timme så jag satt mig vid att de nya tekniska. Babsterminalen är aktiverad. Databoknings systemet var redan där. Nu har jag lärt mig det och skrivit in rätt namn och så. Bara en sak kvar, lära de andra :-P Josse och jag kommer väl sluta i krig mot susanne och Elena. Haha! Redan fått smakprov på hur det kommer gå... Ja ja! Tycker det kommer bli skönt med allt på datorn. Vad kunden heter, telefonnummer och vilka behandlingar man gjort tidigare på samma ruta! I kväll ska jag sova hos marie. Och i helgen blir det flytt!!

Ledig måndag

Idag skulle william hjälpa mig att byta ojla och filter på bilen men nu visare det sig var 20 minus så blir nog inge idag. Får väl försöka få dagen att gå tills jag måste vara i Västerås i kväll. Då ska vi frisörer fotas för annonsen. Då får jag se hur salongen ser ut, nyrenoverad :) Blir nog skit snyggt.

Igår åkte jag till Maje och Per-Arne. Dom var på språng till Thailand dom... Hmm lagom avundsjuk. Jga fick fika och föna Majes hår och så blev jag chockad över en nyhet! Fick dock inte prata om det...

Ikväll tänkte jag åka hem. Om nu Jonas har kommit hem från sjukhuset. Han har tydligen så otroligt ont att han inte ens vill åka hem. Men idag tror jag han kommer hem. Då ska jag åka dit med en tidning och lite filmer! Kan ju inte sluta tänka på det där fingret!! Stackarn..


Helgen

Det här har varit en skit helg. Började med att mamma ringde till jobbet i fredags vid lunch. Hon sa att min bror åkt till akuten i Uppsala. Han hade sågat av sig ett finger. Mer visste hon inte.
Efter nån timme ringde pappa. Han var på väg till Uppsala. Det var tydligen vänster ringfinger som var avsågad ungefär 3 cm. Han låg och väntade på operation sen kl halv 8 hörde jag av jonas. Då låg han och kollade på os med en senil gubbe och hade ganska skoj för han fick morfin :P Operationen blev inte av förns lördag.. Och inget finger ville dom sy på heller. Jäkla läkare, det skulle säkert gått jätte bra...
Nu ligger han iallafall kvar i Uppsala och vill inte åka pga smärtorna. Får se om han kommer hem imorgon så ska jag åka hem.

Får sån jävla chock när nån ringer och säger att nån är på akuten. Bara att springa ner och böla...
Usch sånt är inte kul. Hoppas han mår bättre snart.

Grattis syster!

Idag ska marie firas på sin födelsedag! I kväll ska vi familjemedlemar blir bjudna på mat hos hemma och vi bjuder på paket ;)

irritation..!

I lördags hade jag först en färgning sen en klippning och sist en färgning till. När det var 5 minuter kvar till färgning nr2 säger hon att hon ändrat sig och ska åka och jobba istället. Frågar om det är okej att boka om...
Eftersom det var min sista kund gjorde det inte så mycket och vi bokade om henne till tisdag kl 14. Idag alltså.. 10 över 2 idag ringer jag och frågar var hon är. Då svarar hon helt nonchalant att hon precis kommit hem från jobbet och ska åka och jobba snart igen, glömt det helt enkelt. Men visst, hon ringer på fredag och bokar en ny, tredje, tid. Hon har alltså sabbat 4 arbetstimmar för mig. Det är en halv arbetsdag och mycket pengar! Sjukt irriterande. Speciellt när jag egentligen skulle ha varit ledig idag. Men tog henne för att vara schysst. Aaahh!

Vivaldi

Har hämtat en sallad från Vivaldi. Men salladerna från Cornetto är mycket bättre och personalen mycket trevligare tycker jag. Blev tidig lunch. Innan var jag förbi Bostjärnan och skrev på kontraktet för lägenheten. Fick dessutom en pärm full med massa papper exempel på hur man städar, tvättar och byter batteri i brandvarnaren :P Måste också börja sopsortera.... Sen fick jag numret till de som bor i lägenheten nu. Hoppas dom flyttar helgen innan den 1 Mars ! Skulle vara smidigare :)

Idag jobbar jag fast det är tisdag, brukar alltid vara ledig då. Men eftersom salongen ska ha stängt lördag och måndag för renovering så är jag här idag med. Första kunden kl 14... Kunde ha varit hemma och sovit, eller packat. Jag började packa ner alla sängkläder och handdukar igår, samt prydnatssaker och fin glasen. Får inte krascha sen bara!!

Till Wille i kväll:)

Från Nyår..


Det här var de enda bilderna och fick tydligen....




Jag och Harry i bilen



Och jag...


Ny vecka börjar med Måndag

I morse ringde mamma och sa att hon hört på radion att det var långa köer mellan köping och västerås.. Så jag tog gamla vägen för säkerhets skull. Vill ju inte fastna i kö på väg till jobbet. Fick jag se lite landskap på vägen också :P Vad vitt allt är !!  Bara för att det var "varmt" igår och allt frös på igen i natt. Så fint !!
Vi tog oss faktiskt en lång promenad igår i solskenet. På vägen råkade jag träffa en anka med en snökocka. Ajaj!

Nu har jag skickat in till adressändring cå från och med 1 Mars är jag folkbokförd i Västerås. Herregud en riktig västmanlänning :P
Idag är det lugnt på jobbet men ringer som fan så lär gå upp och hjälpa till lite nu!
Hämta banankartonger och börja packa i kväll!!

Wake up

Alltid så trött efter att jag kommit hem från jobbet på lördagen.. Blev tidigt idag till och med. Sista kunden frågade om det var okej att hon kom någon gång i veckan istället för hon skulle åka och jobba :P Så jag åkte till Bauhaus. Hittade allt jag skulle men köpte bara maskeringstejp :P Ska jämföra lite priser först. Man får ju inte vara dum, bara snål. Men 3liter färg för 189kr är inte så farligt eller? och 79kr för draperiskåra var bra.

Jag har lust att göra någonting i kväll men vad har jag ingen aning om.. Får väl se om andra halvan vill nåt:P

Den här beställde jag från Bubbleroom för nån vecka sen. Har inte riktigt provar den än men den såg kort ut!! Men söt tycker jag


Fredag - 110210

Idag har jag haft två färgningar och några klippningar. Första färgningen var en tjej som hade färgat massor hemma som helt enkelt var svart i skallen. Hon blev brun efter ett tag :)
Bra dag på jobbet idag, hoppas morgondagen blir lika bra, med några fler bokningar kanske :)

Just nu står maten i ugnen och ska snart dukas fram. Sen ska jag och William åka till Niklas och umgås. Blir väl en film eller nåt liknande.

Mamma

Idag kommer mamma till salongen och blir färgad och klippt. Eller vid 2 kommer hon. Det ändå jag gör nu mellan kunderna är att tänka på lägenheten! Hur jag ska inreda och allt haha. I kväll ska jag nog bada tror jag:)

Nytt!

Igår var jag hos Denise och hon hjälpte mig med designen här på bloggen. Gjorde inte så mycket då men idag har jag lyckats gjort lite iaf efter att hon lärt mig. Vet inte om jag tycker det blev så snyggt men får va såhär ett tag nu iallafall.
Trevligt att träffa henne!

Idag är det lugnt på salongen. Bättre i morgon, då kommer till och med min mor hit och ska få håret fixat.

I kväll ska jag åka hem till William ! Jag längtar!

Jag hittade lite bilder från innan vi bowlade för några veckor sen


William och Pernilla


Niklas suger på smirnoff



Erik i mobilen...


tre veckor

Nu har jag ring och sagt ja till lägenheten. Mycket tjat om lägenheten jag vet men så spännande det kommer bli:D
William får reda på om han bli förflyttad till Arbåga senare i veckan, synd att han inte vet redan nu. Men men bo i Västerås ett tag är väl aldrig fel.

Ikväll ska jag träffa Denise! Det ska bli trevligt :) Får se om hon vill hjälpa mig med blogg designen här...

Saknar Wille!!!!!!
!


Tisdag

Så här länge har jag inte legat kvar i sängen på väldigt länge.. Så skönt att bara ligga och halvsova och zappa lite.
Men måste väl ta tag i tisdagen ..
Nu ska jag ta och gå till min revisor och hämta 2009 pärmen och fixa nåt mer med deklarationen tror jag hon sa.
Jag ska faktiskt GÅ dit ;P Eller hur kallt är det?
Sen ska jag ringa och säga att jag tar lägenheten i västerås.
Vid kl 13 ska jag vara vid tandregleringen oich hämta ut min nya skena. Den ska tydligen hjälpa mig att inte bita så hårt på nätterna och därmed ska knaket försvinna.. hoppas det...
Kl14 ska jag hämpa Sofia Lilja vid bussen och visa henne min lägenhet. Blir väl hon som tar över den!

Det var min lediga dag.. Får se om jag hinner med att kolla på tapeter också :D:D

Just nu...

... Ligger jag i sängen och funderar på den nya lägenheten. Mest på tapeter just nu. Nu längtar jag !!! Ska nog bli roligt det här :)

Fick ju tidigare i kväll massage, i en timme. Så grymt skönt. Vänster sida var tydligen jätte spänd. Vänster arm har jag haft nån nerv i som gjort ont i nån vecka så det kanske går över nu.

Det har börjat en ny serie på 6an nu i kväl.. Community tror jag den heter. Verkar inge vidare men.. Slår över till Vänner istället ;)

Västeråsare

Nu har jag varit och tittat på lägenheten i Västerås. Den var jätte fin och fräsch. Enda som var lite sämre äv min nuvarande lägenhet var toaletten. Den är jätte liten. Men köket är bättre osv.. Första Mars flyttar jag. Den som vill hjälpa till innan att packa eller med själva flytten är väldigt välkommen :)
Än vet jag inte om det känns bra eller så. Nervöst, jag känner ju ingen i västerås. Men det är en bit på vägen till Köping ;) Nära jobbet är ett STORT plus :)

Här har jag skissat ungefär hur den ser ut. Inte bra men ändå:P

I kväll ska jag på massage !! Skönt!

 


Helgen

I lördags kväll var jag och william barnvakt vill Tim. Från kl 5 vill halv 12. Han var jätte smäll men skrek oavbrutet en halvtimme ungefär efter att han fått näsdroppar. Stackarn är ju förkyld. Sen somnade han iaf. Vi kollade på melodifestivalen. Sånt skit ! Kollade i och för sig inte så noga men låtar sög och programledarna var bara pinsamma.. Får se nästa vecka igen.. På söndagen sen åt vi lunch med min familj sen åkte vi hem vill mig och wille sov kvar en natt till:) idag ska jag kolla på lägenhet!

Barnvakt

Nu sitter jag vid datorn hos Marie och Jimmy. Tim sitter i gåstolen och leker med ljudgrejer och William är till stan och hämtar pizza. Eller kebab, gott!
Idga har jag även jobbat, 3 färgningar efter varandra. Brabra.
Imorgon ska min sköldpadda bortbort!!! Tack Fredrik, äntligen lyfts den bördan från mina axlar.
Får se om vi åker ut till mor och far och äter lunch kanske.

Senare ska det bli film. Antingen "couple's vacation" eller "Sommaren med Göran".

Oj vad han försöker ta sig framåt i gåstolen.... snart går det.... 7 månader om 2 dagar..




flytt?

Igår kom mammas kompis Kerstin in med papper på lägenhet till mig på jobbet. Hon jobbar för ett bostadsföretag i västerås. På pappret var en lägenhet på 30 kvadratmeter ganska nära centrum.. Ska kolla på den på måndag så får vi se! Spännande... Jobbat igår och idag, imorgon och lördag kvar. Full rulle imorgon, blir skit bra ;) Wille och jag har ätit mat badat och nu kollar vi på tv. Sova snart... Vill inte bo i en väska!!!

exotic snacks

Åt  bara frukt fram till kl 18 i kväll då åt jag soppa. Var så himla hungrig !!!! Sen åkte jag och handlade 1,6 kg köttfärs, snart är biffarna färdiga! Dom räcker nog ett tag :) Köpte även med nötter och bestämde mig för att jag skiter i detoxen, blev bara jätte trött, hungrig och helt matt så nej tack!

På eftermiddagen möblerade jag om lite och städade bakom alla möbler! behövdes.. Sen åkte jag till Marie och åkte med henne till Västerås och kolla på barn grejer. Hon hittade en hel del men jagköpte inget, var väl inte meningen att jag skulle det men så brukar det ju sluta..

Imorgon ska jag fort till revisorn och hämta min pärm sen ska jag hjälpa Anna bort från snödrivorna på parkeringen :P Efter det blir det en heldags jobb :)

Natti

everything don't has to go so far as eyecontact

Vaknade kl 7 imorse av plogbilen! måste dom pipa när dom backar eller vad dom gör..
Frukost idag blev en banan och ett stort glas c-vitavin. Sen tog jag en promenad ner till sjukhuset och passade min tid på hud. Fick lite nya salvor och nå silkes tyger som jag ska ha på benen på nätterna :S
Nu sitter jag och tittar på vänner med hallon äpple och blåbär framför mig. Tvätten ligger i tvättmaskinen och nu ska bara lägenheten städas och företaget skötas också....
Sen tandläkaren kl 14. Mina käkar knäpper och gör ont efter tandställningen så får se vad dom säger om det.

back do hallonen!

God Natt

Nu har jag tittat på 6 avsnitt av Vänner . Alltid lika bra.
Har även kollat runt lite på Forever21.com. Väldigt mycket snyggt och så billigt! Sjukt billigt! Men man måste väl betala skatt på paketet när det går igenom tullen i Sverige. Men tror det blir bra billigt ändå.
Kanske beställer där nån dag :)

Nu säger ögonen blunda! Så sov gott


Detox

Idag började jag med en detox kur. Det är bra för att rena kroppen och få ur alla slaggprodukter. Man ska känna sig piggare, fräschare, och må bättre av en sån kur. Men det jag gör det för att är få bättre hy. Vet flera som har eksem och torr hy som gjort en detox kur och blivit bra av det. Inte för all framtid men ett bra tag.

Till frukost idag åt jag en apelsin
Mellanmål: en tomat
Lunch: banan, halv honungmelon, tomat
Mellanmål: banan, nötter
Middag: nötfärsbiffar med chilifrukt.

Sen har jag druckit massor med varmt vatten med citron i. Jätte gott faktiskt, godare än te!

Vet inte hur rätt jag gör det här men får se om det känns bra :)


RSS 2.0