Lill-peggan ;)

Willes bil är Peggan. Då är min bil Lill-Pegggan, för inte är den stor inte !!
Just nu är den hos Daniel på verkstaden för att få en damask bytt som var trasig. Var bra att Wille hissade upp den och kollade under så han så det där :P Men den är färdig redan imorgon så då får jag åka lilla blåa bilen igen :):)

Jag har sovit hos William från lördag till idag, torsdag. Mysigt värre :) Vill aldrig åka därifrån men ibland måste man ju... Jag har jobbast som vanligt hela veckan men på kvällarna har vi mysigt, kollat på film, handlat och sånt. Igår städade vi oxå, behövdes! Det är så fint hos honom så nu ;)

Idag klippte jag nog en liten kändis ! :P
Han kom från Texas men bodde i New York. Han var här på turne och satt i studion om dagarna i västerås med fronda. Imorgon ska han till Oslo och sen vidare till Köpenhamn. Han har vart med och jobbat med mix megapol och energi men jobbar nu för "voice of hiphop and Rn'B".
Han kom iaf in till mig och så tuppkammen trimmad. Eller rättare sagt resten av huvudet skalat. Det skulle vara så kort som möjligt och linjen på tuppkammen var tvunden att vara helt rak, inte ett mninsta lilla hårstrå fel. Han hade vart på en annan salong i Vås (inga namn nämda) och inte blivit nöjd. Men hos mig blev han super nöjd :)
Will hette han, Will Smith..

Nej skoja bara, men Will hette han iaf :P

woot

Nu har jag jobbat ännu en vecka till på Citysalongen. Hade relativt m,ånga kunder idag så blev inte så mkt tid till virkningen :P Men nedan för ser nu några av mina grytlappar och en av de två dockorna jag gjort :P  Jag har gjort en William (Orangea jobbar byxor med hängslen ;)) och den nedanför är Harry, Willes bror.
Så kul kan man ha !! Funderar ut nya roligheter att virka så förslag är välkomna ;:D 

Idag har jag umgåts lite med Alexandra och Linnéa på kvällskvisten. Blev picknick på berget i Bergvreten. Daimtårta ostbågar och coca cola. :D

Imorgon blir det förhoppningsvis Bilköp för min del !!!! Hihihihi!!!!! Hoppas jag hittar nån jävel som rullar.
På kvällen ska jag iaf sällskapa lea som ska vara barnvakt.

Dom babblar på radion om svininfluensan... Det verkar gå fort med spridningen. Lite läskigt faktiskt. En 26 årig kvinna från stor brittanien har tydligen blivit förflyttad tioll sverige för att få en konstlunga. Gravid är hon också.. Hoppas dem löser det där !!!




Här är några av grytlapparna och ena dockan som förestller Harry! (han har ett sånt linne, skulle inte skriva det annars;P) !


Söndag

Bröllopet var jätte bra igår. Tyckte jag iaf men det var ju inte jag som gifte mig :P De hade lite roliga lekar och sånger, Helena var tillochmed upp på scenen själv och sjöng, lät exemplariskt !
Vi dukade för drikt, buffé, kaffe, tårta, snacks, och vickning. och under tiden stod vi i baren och diskade och städade. Det var verkligen saker att göra hela tiden men det var roligt !  Vi kunde åka därifrån kvart över 3 i natt. Då var det städat och hyffsat fint. Somnade dock inte förns 5. Vaknade av Jonas kvart i 11.

Nu ska jag åka till Karlssons i Morgongåva tänkte jag. Ta med farmor kanske :)
Jag funderar hela tiden på om jag kan köra än men jag drack ju inte igår :P ääh

Saknar William!!  :'(

Bröllop och jobb

Snart ska jag bege mig till Donken och hämta lite käk. Sen hem till torstuna och göra mig i ordning för bröllopet i kväll. Det blir väl svart kjol och vit skjorta eftersom jag jobbar i kväll :) Gabbi gör mig sällskap på den punkten. Ska dit halv 3 och börja förbereda innan gästerna kommer. Efter kalasen ska vi städa så blir nog en lång natt.

I torsdags sa jag upp mig från jobbet. Blev lite sura miner och lite mut om att få ha kvar mig :P Men icke .
Jag fick jobbet som jag sökte i våras på ett strå vasare som jag var och kollade på förut. Så där kommer man hittamig i fortsättnngen. (eller från och med mitten av augusti)

Nu ska jag åka ! baj

Underbara Rättvik!

I måndagskväll åkte jag och William till Rättvik.  Vi kom upp ungefär kvart i 10 på kvällen så hann inte med så mycket mer än att bädda och fixa lite.
Sen vaknade vi av regn och låg därför kvar ich tittade på O.C (och Lucky Loke). När det gåttnån timme slutade det regna och vi tog oss en biltur. Vi åkte till Dalhalla (Stort gammalt kalkbrott där de håller konserter mm nu). Gick runt hela för att få en glimt men njaa. Jag höll på att gå vilse fast jag varit där många gånger :P
Sen vissade vi runt bland sommarstugorna på kullen i Rättvik. Vi skulle upp till Vida Blick. Det är typ den högsta platsen med ett torn på. Så dit åkte vi och tittade ut  över Siljan.
Senare åkte vi till Go cart banan. OCH JAG VANN !! Jag fick bästa tiden 1.14:24 och Wille 1.14.70. Dåligt stolt jag var! Ingen hade förväntat sig det :):):):)
På kvällen laddade vi upp med öl och cider. Blev ingen mat dock. Sen cyklade vi runt och tog en öl på en krog och cyklade vidare. Som vi hade tänkt oss blev det inte. Björn Rosenström var nämligen i rättvik men vi tyckte det var för dyrt att gå in och det var typ inge folk, as dåligt drag så vi cyklade ner och käkade på sibylla istället. jag tog en fun box :)

På onsdagen städade vi för det spg föjävligt ut i husvagnen. sen gick vi en halv kilometer ut i sjön för att få vatten åtminstone till midjan. Is kallt var det !! Man vänjde sig inte alls.
Sen kom iaf mamma och pappa upp och dom bjöd på sallad, fika och ett till go cart race :) Denna gång fick jag 1.12.50 och Wille 1.11.88 Så nu var han glad iaf..... Men fasen vad roligt det är att köra !!

Hemmåt till västmanland körde vi vilse och kom till salla iat. så han släppte av mig i västerås.

Jag har haft såna underbara dagar !! Allt har varit perfekt och jag är såå glad att han följde med:) Det betyder mycket ! Jag älskar dig

Mys i Husvanen :)

Vid Vida Blick


Go cart race  !!

God morgon

Kunde inte somna igår. vred och vände på mig så det slutade med att jag tog glasspaketet och hallon och la mig och kollade på 2 ½ men. Sen blev det ju inte bättre av att jag vaknade kl 6 sen istället.. hmm...
och jenny, jag blev också "999.999 besökaren idag" men tror jag struntar i den där tv en :P

Idag är det fredag, sista jobbdagen innan helg. Och för ovanlighetens skull ska jag ta tåget hem igen och inte till köping. :(
Får se om Marie kommer hem idag så vi kan kolla på bebben ikväll eller imorgon :)


Igår började jag på min tredje grytlapp! Haha har man inget attt göra så har man inte :P den här kommer nog bli snyggast iaf . visar sen ;)
Dags att kamma håret och köra iväg till tåget!

090708 - Bebis!

Nu på eftermiddagen plockade dom ut bebisen från Maries mage !
Det blev en pojke och så vitt jag vet gick allt bra.
Han väger 3491gram och är 51 cm lång. Tydligen har  han Jimmys ögon också men det ser man inte på kortet.
Längtar tills imorgon dår vi får se lilla krabaten !
Jag är moster !!


Rättvik?

Idag har jag varkligen försökt hitta en lösning över hur jag ska komma till Rättvik den här sommaren.. Det slutade i några nej och bråk..

Älskar det där stället. Har varit där sen vi var små och både jag och jonas ville aldrig åka hem därifrån. Så otroligt fint där. Bada, sola, åka go cart, gå på trav, gå runt, kika på marknader, gå på långbryggan, det är så otroligt mysig där.
Rättvik betyder mycket ! <3

Idag har jag klippt 6 stycken på salongen och virkat klart min första grytlapp :P Den blev jätte ful och jag hoppas den andra blir snyggare :P
Lagade nyss klart 3 matlådor.. Duktig :)

Tvätta av sminket och sova nu!

 

Jobbdag nummer 2

Hittils går det bra, jag trivs på stället men det är lite att göra.

CitySalongen hantverkargatan 3 , Västerås,  021-145770 Tidsbokning och drop in !!!




Sjukt varmt är det också. Duschar kallt varje kväll och sköljde nyss av huvudet med isvatten :P Skönt :D
Jag har itne så mkt att säga egentligen.
Nu är det bara 5 dagar kvar tills  jag bli moster och Marie blir mamma :) Är sjukt inställd på att det blir en pojke så lir kul att se på tisdag :)

Imorgon efter jobbet åker jag direkt till William. Längtar nå grymt mycket, saknar honom !!!
Blir bubbelbad med chips eller godis och sen en hyrd film :) Myys kväll <3

Nu ska jag lägga mig vid tven i sängen



Du är underbar

RSS 2.0