-08

I vintras mådde jag dåligt, riktigt dåligt. Jag grät varje dag för ingenting, ibland fick jag tillochmed lov att gå från fester och ringa efter Pappa. Jag var nere hela tiden och fick panikångest varje dag när det var som värst. Ensam kunde jag inte vara. Men ibland måste man ju. Intre ens en pojkvän vill ju trösta en varje dag. Det gjorde det ännu värre; att han mådde dåligt av att jag mådde dåligt. Men tycker han är underbar som stannade och "höll ut".
Jag var till doktorn och han konstaterande att jag var depimerad och hade panikångest. Vilket jag fick hjälp för sen.
Några veckor efter det var jag så glad som jag aldrig någonsin varit.  Våren 08 var jag jätte lycklig.  Sista veckorna i skolan blev jag sressad och hade fullt upp. Sen började jag jobba och sakta börjar det rasa igen känns det som. Jag vill inte. Vintern var det värsta jag varit med om. Jag vill vara en bra, roligt, glad vän, dotter och flickvän. Det som tynger mest är att Simon inte blir den samma. Men det förstår jag väl. Men jag behöver stöttning tröst och glad omgivning tror jag. Jag längtade till sommaren då jag brukar må som bäst på loven. Bara vara. Vara massa med Simon och hitta på saker.
Hoppas det bara är en tillfällig grej som gå över snart.  Jag försöker verkligen men det är inte mitt fel. De är inte jag som gör så....

Så...

hej


Körkort Nästa :)

Nu har jag fyllt 18 och köpt första snusdosan på Willys ;P
Dock fick jag lite panik någon dag efter... Jag vill inte vara vuxen ! Jag vill vara barn. bo hemma med mamma och pappa och Jonas.
Jag har ju vart så gott som vuxen sen jag var 16. : Bott själv, Tvättat, Diskat, Lagat mat, Städat, Handlat själv, Skrivit min egna adress i formulär och åkt hem för att hälsa på min familj. Inte ens det kan jag göra nät jag vill. Det ända som är kvar är heltidsjobb, körkort och att betala räkningar själv.. Jag vill bo Hemma :(



Idag KLARADE jag teroiprovet !!! Hoppade ut från lokalen och sprattlade fram till mamma med stort leende:)
Sen gick vi till Här och jag blev 2300kr fattigare, Saxar och värmeskydd inhandlades änligen :)

När jag kom hem sov jag sen raka vägen till jobbet. Slutade 3 timmar tidigare och sjukskrev mig för i morgon oxå... Allt verkar komma tillbaka :'( Jag vill inte..

Nu ska jag mysa med SImon sen ska vi ut och åka bil.

Puss

Just love me wont you?

Just nu sitter jag hos John och tittar på American pie 2 med David Anna Viktor och john då. Sett den ett antal gånger så jag sitter här ist.

Igår var det sommarens högtid och mittpunkt (fast än jag tycker att det är mijn födelsedag:)) Midsommaraftonen.
Jag och Simon var hos syster Annas kompisar i grillby. Det var trevligt och lugnt.

Idag har jag inte gjort ett skit fram tills nu typ. Bara legat i sängen. Stefan kom förbi och installserade körkortsprov till mig så jag kan plugga satan nu.. Gick inge bra så blir väl till att sitta där dag som natt. Jag vill klara det !!!!!

På tisdag ska jag göra tårta - eget recept så jäklar va gott det kommer bli ;) sen bjuda släkt mm på det på kvällen för att jag fyller på onsdagen. Jobbar till 20 då så.. :/

Jag älskar min Simon

                      Grabbs

'Lilla hjärtat, jag tänder så på dig, jag vill så gärna...'

Fest var det i lördags ! Min 18års fest tillochmed! De kom många som jag ville men vissa kom inte :(
Jag hade skit kul. Jag dansade. Jag drack. Jag skrattade. Jag gjorde det som behövdes för att jag skulle ha kul, hoppas alla andra oxå hade kul.
Sen lyckades lilla David få en allergichock av mina jordnötsringar :'( Då var det inte så kul längre. Men jag ringde både pappa och ambulans och grät lite grann så blev de bra sen :) och David mår bra :) Han tillochmed ringde och sa det på natten sen :)

Dagen efter drog jag och Malin till Tierp. Kollade fotbollsmatch, kattungar och va med Robin, sen åkte vi till Enköping igen och var med pojkarna lite grann, igår spelade vi spel, Riktigt roligt ;D En tripp till Uppsala tog vi idag:) En bratwurst, choritzo och tre par skor hittade vi ;P Eller jag, Malin hittade bratwursen ;)

Midsommar ?

Nu måste jag ju säga att det är EN VECKA KVAR TILL JAG BLIR 18ÅR alltså 7 dagar för den som inte vet ;) Sen ska jag skriva upp och köra uupp så de bara skriker om det ! :D Körkort ska skaffas som fan !

Sen måäste jag säga att Simon, min pojkvän, gör allt så himla mycket bättre för mig. Gör mig så himla lycklig och trygg<3  Honom vill jag vara med gott folk !

                                               

The Happening

Vi ska gå på bio i kväll :)


Jag är lycklig <3

Tuuuut!

Nu är det sommarlov !

Solavslutningen bestod av museumtripp, mat (tomater och gurka)och inlämning av saxar x'(

89ornas student var jätte kul :) Helgen var trevlig för jag va mest med Gabbi :)
Igår var jag hela dagen med Simon vilket var mysigt <3

Jag längtar till helgen !!

Nu ska jag ner på stan och kika lite sen kommer simons morbror och hämtar mig så ska vi åka till torstuna för att klippa hans barn Fanny och Linnéa :)

Malin - Stå på dig !! Kom igen !!

Hoppla Hoppla

Kom precis in från en ridtur, Idag igen !
Red för första gången igår sen typ 6år. Galoppade och allt xD roligt :D

Idag har jag pratat med chefen. Kläder, Lön, Schema är fixat. Känns skönt.
De sista jag lyckades med var och försöka öppna en dörr med fel handtag så larmet började tjuta nåt förskräckligt.  Inte kom de nån och slog av det på en gång heller :/

Imorgon väntar :
  • Träning på förmiddagen
  • Shopping i Uppsala
  • Lunch
  • KRAMlektion
  • Körlektion
  • Köpa mat åt skalet
  • Hem och göra mat åt Simon och mig


På torsdagen är det den stora dagen för alla treor, Studenten. Jag ska stå på plats och gratulera :D Fast mest längtar jag till att ge Gabbi min present (:
Festa på kvällen :):)


Jag vill inte att min pojke ska åka  bort :( Inte så länge men ändå.

RSS 2.0