Post!

I natt vaknade jag av att det var någon som kom in genom porten där nere. och sprang upp för trapporna. Det damp ner något på min dörrmatta med! (har ingen dörrmatta men där den borde vara) Klockan var nog 03:30 och på morgonen kollade jag var det var. Brev från  com hem. Kör dom ut post så jäkla tidigt??

Bilder


Den här fick jag av Susanne Elena och Josse när dom kom på middag förra tisdagen :) (Frisörerna)





Värmde upp lite inför resan om två veckor.. Smörjde i alla fall in ansiktet och halsen.. Haha!





Solbrillor till Tim !!



Måste börja ta kort med kameran istället för mobilen...


två veckar kvar!

Igår var det två veckor kvar tills vi åker till teneriffa !!
Så nu tänkte jag ha två överdrivna nyttiga veckor. Äta soppar, sallader, gröt och smoothies.! Jag ska bli kvitt socker beroendet.!! Har väldigt svag karaktär så får väl se hur det går man försöka är iallafall bra.


Eftermiddag

På onsdag är det 3 veckor sen jag slutade äta så mycket godis. Sen dess har det dock blivit en 70% chokladkaka, malaco truly påse och två marabou sensation.. (Ingenting mot förut!)

Har inte smakat

Alldeles för sliskig!!

Hur god som helst!! Mandlar och choklad passar verkligen ihop sen lite salt på det :)


Ny vecka

Nu är det något som blommar, det slår jag vad om. Blir inte direkt förkyld med så där lite nästäppt och lite snurrig. Kanske ska prova allergitabletter.

Idag slutar jag lite tidigare och börjar lite senare i morgon istället för att vara ledig hela dagen imorgon. Det är ju påsk snart så massa ledighet får man ju där.

Nu ska jag jobba!

Spel !

Jag sprang till öeksaks affären på lunchen för att köpa något spel! Tycker ju det är riktigt roligt att spela spel faktiskt men har bara en kortlek hemma haha . Jag kom därifrån med två stycken faktiskt. Helt hysteriskt och Rita& Gissa



Prova i helgen kanske !!


Onsdag

Idag kom kläderna!! Och ALLT passade! Så att jag kommer använda det till och med ;)
Jag har jobbat idag med dagen innan löning är det lugnt. Men 6 kunder iaf!  Har varit så sjukt sötsugen hela dagen. Så nu på kvällken gick jag och köpte en påse malaco truly och en 70% chokladkaka. Och får så otroligt dåligt samvete och ångest över det. Jag hade varit utan godis i 2 veckor men suget blir fan inte mindre för det!!! Vill bara bli av med det.................. Tips är välkommna.

Imorgon och på fredag är det fullt på jobbet, det är bra! Roligare så!!!! Imorgon blir det även sent, sen bara hem och sova. På fredag ska jag vara barnvakt och på lördag blir det party!! Vill du komma ? :) Vi tänkte va hos mig först sen gå ut och bowla eller krogen. får se!!!

hej

Beställt kläder från Bubbleroom :)

Tre klänning och en Bh från Bubbleroom fick det bli. den svarta med hängslen är skit snygg tycker jag men blir nog en sån som man aldrig kommer använda :P Dom andra kanske är lite mer lättburna.  Försökte hitta en bikini men fanns ingen som föll mig i smaken. 




Måndag morgon

Jag kom precis hem från William och ska snart gå till jobbet. Jag slog på The voice på 5an och dom säger att E18 står helt still på grund av en serie krock vid västerås och en vid järfälla. Jag tittar ut och trafiken surrar på som vanligt och ingenting var ovanligt när jag åkte ?? hm

Ikväll får vi se om Gabriella kommer till mig. Om hon är frisk. Hoppas det.

Igår åkte jag coh Wille till skrotnisse i Rockhammar. Mellan kolsva och örebro på landet typ. En affär med massa billigt skit. Jag hittade ett tyg som jag köpte som jag ska sy upp ett draperi och kuddfodral av. Hoppas det blir bra och passar till :)

Imorgon är jag ledig och hoppas kanske att Gabbi vill åka med till Tunapark och shoppa ;) På kvällen ska jag laga mat åt frisörerna, hoppas det går att äta...
På onsdag kommer Wille hit. Han är på kurser hela veckan och då ska han vara i Västerås så det passar bra :)

Ska ta och promenera ner till salongen nu

Helg!

Tummen är inte bättre. Men jag har ju vant mig så det känns bättre :P

Igår fyllde Willes bror Cliff år så vi var hos hans andra bror Fredrik och käkade mat och tårta med hans famlij. Efter det var det bara tv tittade och sova.
Idag jobbar jag från halv 10 till 4. Sen ska jag gå hem och hämta bilen och åka till William igen. Tog tåget igår faktiskt.

En vecka och 2 dagar utan godis. (har ätit nån kaka och nån after eight bara) Precis lika sugen fortfarande. Verkligen svårt det här.. Ikväll kanske det blir chips, inget socker där va ??
Jag köpte en till Thomas Sabo berlock här om dagen. Så nu har jag en sax och kam och ett W:)

Nu ska jag ta hand om min kund som sitter med färg i skallen :)

Onsdag

Tidigt på jobbet som vanligt! Duktig jag ;) Har det ganska lugnt idag men kommer säkert in fler.

Igår låg jag bara och kollade på film på dagen sen åkte jag till William för att få bilen servad ! Redan vid garageports öppningen gjorde jag illa min. Väldigt duktigt gjort. Pinsamt när dom ska fixa min bil och jag gör illa mig när vi ska öppna dörren :P Var riktigt nära att jag svimmade efter några minuter så jag åkte sen till doktorn och kollade tummen. Fick remiss till röntken så då var det bara att berätta för Wille att jag gjorde illa tummen och måste åka till sjukhuset haha . Men det var ingen fraktur som tur var. Fortfarande svullen och gör ont idag men hoppas jag kan klippa :) Det visar sig snart.

Ikväll ska jag titta på Grey's Anatomy och bara ligga i sängen! Köpte en ny tv här för ett tag sen och då fick jag med com hem s large paket med kanaler för två månader. Så har en hel del att välja mellan. Igår fastnade jag vid en film på tv1000. Det handlade om en kvinna på 37år som var nyskild och gick hos en psykolog sen en tid tillbaka. Sen börjar hon berätta om den nya unga killen hon träffar och hon går VERKLIGEN in på detaljer... Till sista, typ 2 månader efter kommer det fram att det är psykologens som, som är 15 år yngre än kvinnan, hon dejtar. Vilket inte är speciellt populärt på psykologen verkligen vill att sonen ska hitta en judinna, som kanske är lite mer i hans ålder. Rolig annorlunda film Men jag kommer inte ihåg vad den hette!!!

Nu kommer kunden :)

Senast

Det blev lite nya möbler förra veckan. En slags hylla, ett nattduksbord och en pall! Jag når inte upp till vissa skåp så måste stå på en pall, men när jag kom hem med den såg jag att man inte fick stå på den. men ääh.

Blev ingen inflyttningsfest i lördags. Men fest blev det! Vi började med att åka till Niklas och tog en drink, sen åkte vi vidare till Blom i Köping och tog en till. Därifrån åkte vi till Westerqvarn! Ett ställe/krog ute på landet. Vet inte var egentligen men om jag fattat rätt så är det mellan kolbäck, hallsta och strömsholm?? Någonstans. Riktigt roligt var det iallafall! Rytterne med röj var där och spelade. Massa "gamla godingar" som man kunde sjunga med till. Riktigt bra! Väldigt blandade åldrar och det är väl både bra och dåligt har vi märkt.
Söndagen var mindre rolig. Men det var det väl värt eller nå.

 

Idag är det tisdag och det innebär ledighet. Första morgonenpå länge som jag legat kvar och bara halvsovit. Annars har jag gått ut på en gång. Men idag har jag ingen lust alls !!!!
Senare ska jag åka till William och vi ska byta olja och filter på min bil. Och kolla handbromsen, funkar inte riktigt som den ska. Sen ska den besiktas!! Hoppas det är inte nå mer fel.

Nu ska jag göra smoothie

På jobbet

Japp nu har vi dator och internet på jobbet. Men här ska man väl inte sitta. Ingångsföretelse;) Börjar jobba om 20 minuter. Fick skjutsa av William till jobbet i morse. Vi var ute och gick 45 minuter innan frukost så det kanske räcker:P Hem ska jag ju med! Då har jag tvätttid. och så medans skulle jag vilja hinna att göra mat och åka till Ikea.. hmm.. kan man lämna tvättstugan ?? Soffklädseln ska tvättas men vetefan hur man gör det :P Så vuxen är jag inte. Men draperiet är iaf uppe nu!! Wille fixar :

Både igår och idag har jag ätit gröt och smoothie till frukost. Så gott! och utan godis HELA dagen igår. och idag.. Fan va duktig jag är.

På lördag var det tänkt att det ska var inflyttningsfest. Komma? Får se vad som händer.
Nu blire jobb!

Vinter

Nu får det vara nog med snö. Det är fortfarande bökigt på vägarna men på vissa ställen börjar i alla fall asfalten komma fram. Fattar inte hur mycket snö det kommit i vinter!! Sammanlagt över en meter på sina ställen?
För någon vecka sen blev vi väckta av snön som ramlade av taket. Lät som en jordbävning eller världens högsta åska !! Läskigt.. Igår upptäkte Wille att snön kraschat sönder hans altan.. Kör fast kör väl folk varje dag..



Vi ser inte ut!:p


Vi kom loss :P



Har varit massa rådjur utanför willes hus!




Dator lagad!

Nu är äntligen min dator frisk igen:) Richard har haft den några dagar och jagat bort alla virus och skit som var på den. Har dock inte staratat den än men den ska nog vara bra !

Förra lördagen flyttade jag. Hela dagen, och söndagen plockade jag i ordning allt. Nu saknas bara ett nattduksbord och draperi och tavlor ;) Men jag trivs tror jag! Det är väldigt ensamt men bra. Får 25 minuters motion två gånger om dagen, till och från jobbet :P Det är väl bra iaf!
Igår åkte jag och William runt och letade efter en tv. På elgiganten hittade vi en som passade mig :) Står nu på min tv bänk. Måste ta och testa en film när jag kommer hem.

Idag har vi bara handla på schemat. plus present åt bror som fyller på onsdag.. Svårt...

Hej

RSS 2.0