Högskoleprovet.

För två timmar sen, halv 5, var vi klara.. 10 över 8 imorse samlades vi. Har gjort 5 prov, då alla är 50 minuter långa.
Jag är helt fucked up i huvudet nu. Fan så trött man kan bli i skallen!
Rättade provet sen på internet......... Hade 46/122....... Känner mig extremt intelligent. (Kan inte ens stava till det?) Men det var ju första gången och det brukar gå illa första gången så, bättre lycka nästa gång kanske ;)

Nu ska jag klippa Stefan. Sen ska jag äta lite varma mackor och vara dega ihop i soffan.
Mässa imorgon...

Tvärvändning

Idag var jag på salnongen i 5 timmar sen fick jag gå.
Under dagen hade Wille planerat ett krogbesök och jag tänkte att jag skulle hänga på och ta halv 8 tåget hem imorogn bitti eftersom högskoleprovet börjar kl 9. Kollar tågtiderna försäkerhets skull.. Går inget halv 8 tåg och sista i kväll går halv 10. Kul. Så jag åkte hem halv 7 ist. Men tåget var ju självklart försenat. Så jag sätter mig på en ledig stol en bit ifrån en gubbe och lite närmare en tjej. Helt plötsligt reser sig gubben upp och ska gå förbi mig (tror jag) men lutar sig på mig och trycker på mig hans hörlurar. Jag trycker bort honom och lurarna men han försöker igen. Sen går han och sätter sig och klagar på SJ för att han får vänta flera timmar på tåget, tar fram falskan med vodka och tar sig en klunk. Säger sedan att han ska fixa skjuts åt honom och mig och sätter på sig glasögonen väldigt snett och ringer upp han kompis. Jag går därifrån...

Från ena saken till den andra..

Jag skrev tidigare att jag fått jobb. Detär en hyrstol mitt i Västerås. Vikarietid för en som ska vara mammaledig. Alltså ett heltidsjobb i ett och ett halvt år ungefär. Perfekt, tänker jag först.. Sen; jag ska klippa in pengar till hyran, skatten, lägenhetshyran och resa mellan västerås och enköping.. Utan kundkrets. Vettefan hur det ska gå. Antingen är det bara att köra eller fega och försöka hitta nåt annat..

Till ännu nåt annat

På söndag är det "våga vara egen" - mässan. Vi ska ha en monter. Vi ska måla den, decorera den, planera för dagen. - Imorgon. Imorgon har jag högskoleprov och kommer kunna komma till Tärnsjö (Där de andra ska vara) på kvällen. Då ska två bort och jag har färgen så de kan inte måla innan. Det här är väligt oplanerat och vi är verkligen ute i sista minuten. Får se hur det slutar............


Här är killen som gör mig glad om dagarna :)
Jag älskar dig <3

Ett strå vassare

Jag har fått jobb !!

Finally !!

Gick till tandläkaren i morse, skulle bara byta gumminoddar och tjata på dom lite att jag vill ta ut tandställningen snart. En halv timme efter det ligger jag i tandläkarstolen och slickar på mina lena, tandställningsfria tänder ! :D:D:D:D:D:D Visserligen är den kvar i underkäken men den syns ju iaf inte :)

Nu ska jag gå och le hela dagen !! :D
Ska fika med mamma på eftermiddagen och se om hon märker nåt ;P Ingen får säga :P

Fake smile, I know, men kolla det är ingen jävla tågräls där längre !!!

Vinter, vinter, vinter

Blev olyckligt chockad när jag tittade ut genom fönstret imorse. Snö.. Snöstorm nästan dessutom !! Inte vad jag räknat med. Jag som trodde vårskorna skulle få åka fram snart. För att få bättre humör klädde jag på mig massor och gick ner till solariumet. Det var väldigt skönt :) Efter det gick jag hem, tränade liiite sen duschade och gick till bussen.
 

         

I skolan idag räknade tydligen inte lärarna med att jag skulle komma för dem sa "Pernilla, nämen är du här, va roligt" Jag frågade om jag inte skulle vara där men det skulle jag visst de :S
Fick en tant att klippa, hade massa virvlar och var tydligen annars en trogen kund hos Mickis :P
Efter det fick jag ta en till spontan kund. Vet inte vad han hette men han var en lång fotbollsspelare med långt hår iaf. Första gången jag klippt en kille med långt hår :P

Nyss har jag ätit pyttipanna och snart, eller kl 19 ska jag till min syssling Viktor och få massage :P Han har tydligen nån sån kurs i gymnasiet och har i "läxa" att massera 10 stycken så klart man ställer upp ;) Fick låna Annas bil dit så man slipper gå genom hela stan , ingen riktig lust med det.....

Våga vara egen mässa - 29/3

Nyss haft ett långt möte med företaget om mässan som är på söndag. Mycket som ska fixas.. Väggar golv, måla, spraya, decorationer, bord, lampor utan el eller levande ljus.. Jag ska iaf fixa godis skål, spray färg, bord och lite decorationer. Även tyger lär nog alla ta med så mkt man kan. På lördag efter middag, efter högskoleprovet åker jag direkt till Tärnsjö och fixar och trixar med resten av tjejerna.
Blir inte mycket träffa William den här veckan. Torsdag bara antar jag... Sen nästa torsdag nästa gång..

Snart ska jag hoppa på bussen och åka hem. Då ska jag träffa Alexandra. Vi har inte träffats på jätte länge och känns som vi behöver prata lite. Det ska bli trevligt tycker jag.
Det är jobbigt när inte allt funkar som man vill.. Man står liksom emellan och vet inte vad man ska säga.....
Jag hoppas det löser sig iaf och blir okej iaf.

Imorgon är det kund pass..

Peggy sue

Igår kom William hit och vi bara tog det lungt och myste. Vi såg Patric 1,5, den var bra faktiskt :) skön film :)
Idag vaknade vi kvart över 7 så vi gick på en promenad på för middagen. Sen gick vi och åt pizza lite senare på Natti. Har aldrig ätit där, där var det gott !!

Snart ska jag åka med familjen till min farbror och basta och bada badtunna utomhus :) Inviga det så att säga :) Ska bli riktigt skönt , kanske mjukar upp nacken något..

Skola imorgon igen... Det är blä så det bara skriker om det men jag ska inte klaga :) Efter det ska jag nog träffa Alexandra ett tag, det var länge sen ..

Heeejjee

Tidiga mårnar...

Har vaknat kl 6 tre dagar i rad nu, vad är det för fel :P

Tittade lite halft på Så ska det låta och Let's dance igår. Hade väntat länge på att Så ska det låta skulle börja och precis när det sätter igång ropar brorsan om skjuts.... och när jag kommer tillbaka kollar de andra på Let's dance ist...

Nu ska jag snart åka till Fj100 och hämta bror min och skjutsa honom till gymmet och mig själv till jobbet. Efter det tänkte jag sola lite. Jag blir så jätte torr på vintern och får massa små sår och eksem så då hjälper det att sola :)
Efter det ska jag nog sova lite eftersom jag vaknade så tidigt och tio över två kommer Wille :D

Borsta tänderna...

Stuuudiiieeedaaag

Hejsan !
Imorsen vaknade jag 06:04.. Så jag låg och väntade på att Wille skulle vakna vid halv 7. Sen vid 7 skjutsade han mig til tåget och nu sitter jag i en ny städad lägenhet och väntar på pappa:) Målningen i käket är klar ! Nu ska bara hyllorna upp och listerna skulle jag iofs vilja måla....
Ikväll ska jag nog bara vara hemma med mor och far.
Imorgon ska jag klippa lite först sen åka ner till och käka självhäftande wax papper eller vad det kan kallas.
Förhoppningsvis kommer Wille 10 över 2 med tåget, annars kommer haln 10 över 4. Vad vi ska göra vet jag inte, antingen vara hemma i lägenheten eller i huset.

I onsdag var jag med Natascha. Vi åkte till Skattmansö och hon fotade mig lite :P det va kul men inte lätt att titta med helt öppna ögon mot solen :P Vilka ordrar man får..;P

Tandläkaren i går. inga hål och sista gången jag gick dit gratis...


God natt!

.. och sov gott<3

Jag tycker om William massa med mycket :)

God morgon !

Kl 7 imorse var jag ute på promenad. Fort gick det och efter 45 minuter var jag hemma och käkade frukost.  Om jag kunde göra det till en rolig vana bara..

Nu ska jag åka till skolan för Egen hårvård..

Byyyeee

 mer än ett år sen..

tingeling tingeling

Började med att Emilie sjöng på den i skolan idag och slutade med att Jonas sjunger på den hemma. Vad är det för låt ??

Har haft sjukt ont i huvudet idag. Lite smått förkyld så stå i ett rum där alla sprayar hårspray som tokar är inte det bästa.
Gjorde iaf en bruduppsättning idag. Eller iaf fäste till krona och slöja, så jag satt dit det oxå. Förutom att kronan hamnade lite på sniskan var det bra :)
När jag kom hem idag målade jag det sista i köket och började plocka in lite i skåpen. Nu ser jag att jag skule vilja ha lite nya grejer.....
Sen kom pappa och fixade lite med gångjärnen och spacklade om litegranna (så jag får väl måla lite till då) sen åkte vi och hämtade Jonas och åkte hem.

Imorgon var det tydligen egen hårvård på skolan så ska väl ta mig dit. Skulle ha stått "modell" för Natascha men det hinns nog inte med  :(:(
På kvällen ska jag klippa Lina och Jens.

Har sökt jobb idag.. Utomlandstjänster.......................

Saturday I love you like gold

....Not like the Monday, you pass like a ghost

Hatar att åka hem.
Tycker inte om att inte veta vad som händer efter gymnasiet.
Gillar inte att veta att jag inte kommer kunna träffa William så mycket nu innan studenten.


   <3

Stackars lilla tomten, staackars lilla tomten

hejsan !
Var precis inne på facebook.. Har INTE blivit bättre tycker jag.. men men

Just nu ligger jag i Willes säng och ska kolla på Scrubs som jag fick låna av hans bror och äta upp gårdagens chips. =)
William jobbar till 3 så jag hade tänk att åka in och gratta min kusin men Maje och P-A åkte ifrån mig :P Missförstånd..
Så jag gick hem från deras låsta dörr med blomman i handen som Ulrika skulle få.
Kallt är det ute fast det är 6plus grader. Nu får det gärna regna så mkt det bara går så snön försvinner och våren kommer. Tänk när den här varma vår solen kommer och man blir sådär överdrivet glad =D
I vår..
Då ska jag ta gesällen ! och förhoppningsvis klarar jag den och får ett fint diplom att hänga på väggen :D Bara jag hittar den sista modellen. En kille med halvlångt hår.. Tack !
Tidigt i vår ska vi göra nåt kul oxå men det kan jag inte säga för det får inte wille veta vad det är :P Inte för att han läser  här men utifallatt..
Sent i vår ska jag ta studenten !!! Hur många dagar det är kvar syns här till höger ;P Längtar som fan, men vet inte vad jag ska göra sen på kvällen.....

Imorgon ska jag åka hem på förmiddagen och börja måååla !! Fint det ska bli (:

Ikväll ska vi vara med Richard tror jag. Sen säkert resten av killarna oxå och Linnéa :D

Pernilla

Nu har jag arbetat klart för den här veckan. Klippt Jocke, Syster och jobbat på praktiken.
Nyss kom Wille in och sa stolt att han skjutit en fågel xD

I kväll blir det mys kväll och i morgon umgås med hans kompisar.

Igår sov jag typ 2 timmar för jag hade så ont i ryggen. Nån nerv tror jag som va klämd. Så rörde mig som en kärring hela dagen igår sen fick wille masserga med liniment så idag känns det bätte :)

Söndag ska köket målas om !!!

It's like walking on broken glass

Idag var Kultur och Stil historian inställd så jag slutade efter Engelskan halv 2. Fick VG på det provet btw :):)
Gjorde en bra fest frisyr idag oxå, med curler och clips. Allt hår bakåt i volym.
Snart kommer Jocke hit och då ska även han som dockan få sig en ny frisyr.  Efter det ska jag tydligen med Anna ut till mamma och klippa en kort frilla på henne.

I natt drömde jag att jag pratat med Wille på msn om att vi inte ska träffas mer.. Så jag trodde på det när jag vaknade och avr tvngen att messa :P
Drömde oxå att jag var höggravid och födde en pojke som lärde sig gå på första dagen. Det gjorde inte ont alls och det tog typ 10 minuter innan ungen va ute xP Skumt....

Imorgon ska jag fixa en tantalona i huvudet på förmiddagen sen är jag heeelt ledig :)

Bonnaferre

Lördag:
89 dagar kvar till studenten.. Jag har sökt 11 frisörjobb och 5 andra jobb.. Hoppas.
Så då börjar både Wille och jag jobba sen, och bor 10 mil ifrån varann.  Jag ser inte att det blir speciellt ljust :( Hoppas det blir bra.

Igår var vi ute och sprang! 3dje gången för mig den här veckan :) Efter det duschade vi och åkte in till stan och kollade på intersport efter skor. Tog även en tur in på skinngubben. Hittade ett snyggt linne men  köpte det inte.
På kvällen pkte vi till Nicklas och sen vidare till Kalle (?). Där bjöds det på tårta och öl och cider och grogg......... Wille körde så jag drack :P och spelade kort. Somnade gjorde vi vid 4 och vaknade ändå vid 8... Illa..

Söndag:
Inatt har jag sovit som en stock. I går kväll var vi hos Niklas med Lars och Jonas. KOllade på Full fyrs. Fan va bra det är :P Både Wille och jag höll på att somna i soffan så vi åkte hem vid halv 10.och sov.
Idag ska jag åka hem med 11:31 tåget. Sen ska pappa hämta mig i Enköping  så ska vi börja i mitt kök. Först ta bort luckorna och börja slipa och plocka undan saker. Snart blir det ett grått och vitt kök !!! Sen vill jag tapetsera om i stora rummet men det får bli när jag får lön och råd.
Nu har jag sett huset som William ska bo i snart. Det ser ut som en sälen stuga innuti, hur mysigt som helst.

Snart ska jag nog dra med pojken ut på en joggingrunda igen. ;)

Arbetssökande !

Idag har jag gått runt i Västerås och delat ut mitt cv till några salonger :) Eller närmare bestämt 10 st och 1 i Enköping.
En av dem ville att jag skulle börja redan nästa vecka men det går ju inte :P
Hoppas på svar snart !!

Imorgon ska jag till skolan sen direkt till Kolsva. Där ska jag klippa Maje och Per-Arne sen sova hos William :)

Nu är det mat !! kram



Ikväll ska mamma lura iväg mig på Friskis och Svettis igen... FAST jag var ute och sprang imorse..

Linnéskolan

Jag vill inte vara här......  ;(

Benjamin Buttons



Mamma och jag har precis kommit hem från biografen. Vi såg filmen som nämdes i rubriken. Den handlar om en kille som föds ca 80 år gammal oh bara växer sig yngre..
Den va 2timmar och 40 minuter lång och väldigt bra måste jag säga. Liite långtråkig kanske men fortfarande mycket bra och sevärd :)
Som vanligt satt mamma och jag och storbölade mitt i folkmassan.. (Okej det va inte såå många där men) Börjar man gråta går det helt enkelt inte att sluta !!!!

Jaja

Idag åkte jag hem från William. Kom på att jag verkligen tycker mycket om honom, han gör mig glad :)
Igår var vi med Lea och Lars och kollade på film. Annars gjorde vi inget speciellt. Torsdag blir tidigast nästa gång vi kan ses....

Imorgon väntar jag förtvivlat på en grej...

RSS 2.0